Egy börtönviselt ember könnyebben elfogadja a jelenlegi korlátozásokat, esetleg ha lesz majd, teljes lezárást?
Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy leült több évet, és nem olyan régen (legfeljebb 3 éve) szabadult. Odabent ugye szó szerint korlátozva volt, megmondták mikor keljen, mikor egyen, mikor feküdjön. Egy ilyen számára elképzelhető, hogy nem annyira kiborítóak a jelenlegi dolgok, mert a börtönbeli körülményekhez képest egészen eltörpülnek?2020. ápr. 18. 07:14
1/6 A kérdező kommentje:
Ha még csak feltételesen van kint, akkor nyilván igyekszik betartani a szabályokat, de az szerintem inkább elsősorban azért van, hogy ne kerüljön vissza.
2020. ápr. 18. 07:16
2/6 anonim válasza:
Igen, könnyebben. Én nem vagyok börtönviselt, de pár évig szinte csak itthon voltam egy betegség miatt. Szinte észre se veszek a korlátozásokból semmit, pontosan ugyanazokat a dolgokat csinálom mint eddig.
3/6 anonim válasza:
Ez inkább emberfüggő. Én most is szinte úgy élek mint eddig. :D Annyi a különbség, hogy nem kell iskolába menni.
4/6 A kérdező kommentje:
3: Mondjuk egy olyan iskolás, akit az osztálytársai kiközösítenek, rendre megaláznak, bántalmaznak, nyilvánvalóan élvezi a jelen helyzetet, és azt sem bánná, ha ősztöl is ez folytatódna.
2020. ápr. 18. 11:43
5/6 A kérdező kommentje:
ősztől
2020. ápr. 18. 11:44
6/6 anonim válasza:
Még anno 23 éves koromban ültem 3 évet, alighogy szabadultam elkaptam egy olyan betegséget, hogy 0,5 éven keresztül ki se mozdulhattam a lakásból. Számomra azonban szenvedés volt. Azért a börtönben oké, hogy be van zárva az ember, de azért folyamatos mozgásban van, kevés pihenővel. Itthon erre nem volt lehetőségem ezért megviselt. Nyilván egy makk egészséges ember tud tevékenykedni így az ő esetében más a helyzet, mivel marad a megszokott életmódjánál. Bár ha 3 éve szabadult akkor már vissza szokhatott az új, korlátlan mozgásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!