Más is van itt, akinek a jelenlegi állapot (egyelőre) paradicsomi, végre van ideje hobbizni, sportolni, kicsit lehet egyedül?
Én másfél hete vagyok "karanténban" és konkrétan odáig nem jutottam el, hogy kitakarítsam a lakást (pedig akár ablakot is lehetett volna pucolni).
Kihasználtam, hogy végre nem 6 órákat alszom és van időm a hobbijaimra, amikkel évek óta nem volt lehetőségem foglalkozni.
Odáig se jutottam, hogy új tornagyakorlatokat keressek a net alapján, a régieket csinálgattam. Van régi receptkönyvünk, de nem jutottam el addig, hogy kinyissam, mert el is repült ez a másfél hét.
Ha van pénzed akkor jó...akinek nemjo ez az gyakran azért van mert azon agyal mi lesz jövő hónapban ha nem kap fizut :(
True.
Mi sajnos egész nap tanulunk a gyerekekkel, annyi házi van, plusz home office-ozok. Semmire sincs idő, hétfőn kikészítettem magamnak egy könyvet, de még ki sem nyitottam. :( Tegnap elmaradt házikat csináltuk és mára is maradt még. Közben hallottam ismerősöktől, hogy van aki fél óra alatt összedobja a napit, és egész napuk szabad.
Szerintem használd ki, én örülök neki, hogy legalább valakinek jó, és remélem, a tanárok visszafogják magukat egy kicsit, mert a feladott anyagokat nekik ki is kell javítani. Talán ők is elfáradnak. :)
# 2
Igen, gondolom, hogy akinek gyereke van, annak még rohanósabb lehet, mint egyébként...
Akinek nincsenek gyerekei, az használhatja ki a home office miatti több időt.
Nem egy kerdes van mar itt erröl hogy mas nem unatkozik? Mit csinal hogyan nem lesz depresszios stb
Es jönnek a valaszok hogy filmezik eszik takarit azaz mindenki a kerdesben ugy raer (tenyleg a semmire)meg raertükben agyalnak plusz online tanfolyamokon meg nyelvtanulassal töltik ki az idöt kinjukban meg valaki a tözsdezes felé kacsintgat stb
Szoval sokan nem talàljàk fel magukat tenylegesen csak pislognak össze vissza minden felé
Nekem ez olyan fura!
Annyi dolog érdekel, annyi mindent kipróbálnék!
A süthető gyurmázásig és a horgolásig se jutottam el.
Mondjuk nekem az álomélet mindentől távoli kis házikóban lenne, napi 6 óra munkával, azt is távmunkában.
Ja meg írni akarok egy könyvet is, amúgy azzal se haladtam igazán...
de jó is akinek megadatott a homeoffice.
eladóként próbálnád meg..
Egébként félre ne értsetek, az anyagiak miatt én is aggódom és tudom azt is, hogy sokaknak már most nagyon rossz.
Az én esetemben is nagy esélye van a kirúgásnak. A cég nagyon válságérzékeny, már most spórolni akar és a munkám olyan, amit ugyan nehezen, DE el tudna látni más is.
Jelen kérdésem csak arról szól, hogy: végre, szabadidő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!