Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tegnap volt újév szerintetek...

Tegnap volt újév szerintetek baj hogy megmostam a hajamat??

Figyelt kérdés
Ugye újévbe vannak szokások nem szbad borotválkozni hús kloffolni szemetet levinni mosni nyírni hajat stb ,de én elefeldkeztem magamról és megmostam a hajamat ez nagy baj szerintetek??
2021. jan. 2. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
A biztonság kedvéért már napok óta nem fürödtem . Így garantált a siker . Sajnos kérdező te már elszúrtad . Sajnálom .
2021. jan. 2. 23:07
 12/19 A kérdező kommentje:
és ujévkor tnéztem a tévét majd 11 kor felkeltem és anyám mondja nagy baj történt elrágta a nyuszi monitor kábelt majd egy ideg voltam elmentem öregnaáymhoz keresni kábelt hazajöttem és 12 voltos kábelt ami megy bele szurtam a septoboix-ba és elronottam szeptoboxot ,de szerencsére majd jött a öregbácsi és kicserélte ugy hogy lehet hogy van benne valmi akkor szilveszter napján is edztem motivált voltam ujévi fogadalom lefogyok éjjel nem eszek és még sorolhatnám viszont két napja ma se meg tegnap se edztem furcsa habár nagyon fájt derekem aegész életemről meg nem is beszéílve
2021. jan. 2. 23:12
 13/19 anonim ***** válasza:
12 🧐🧐
2021. jan. 2. 23:23
 14/19 A kérdező kommentje:
mondjad??? kedves utolsó?? arról nem beszélve teljesen be voltam zsongva a skylanders dolgokkal valmint vásárlással veszek magamnak majd ruhákat jókat plusz lefogyok jó farmaert plusz egyéb játékokat dolgokat most meg nem is érdekel az se sőt még pár napja mult év ugye most szilveszterkor is már régi életemet mint ha életem volna halgattam a zenét sőt elfáadva fek=udtem le most meg két napja semmi !!
2021. jan. 2. 23:25
 15/19 A kérdező kommentje:
habár tudom mi lenne a nagy döntés ha igazi férfi lennék "" elmondanám anyámnak miken mentem keresztül mikor megkaptam injekciót az elsőt milyen rosz még rosszb lett mint volt még rosszabulô éreztem magam sőt milyen beteg gondolataim lettek igazából othona szülőknek és nem menni el pszihiáterhez inejcióra ez másik ez azért lenne hogy jöjjön vissza alakom de ha igazi férfi lennék akkor vissza tudtam volna már réges régen a telefonomat de nem mertem visszaszerezni és felesegesen nem vásároltam volna más dolgokat amik azt nem pótolják : problémás az életem sok rossz dolgok keresztül mentem !!!
2021. jan. 2. 23:28
 16/19 A kérdező kommentje:
senki sincs it???
2021. jan. 3. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát, én levittem a szemetet 31-én, mert péntekenként jön a kukás. Akkor most balszerencsém lesz?

Irónia volt, full baromság az egész, ne vedd komolyan

2021. jan. 3. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Ötéves terv teljesítve.
2021. jan. 3. 13:29
 19/19 A kérdező kommentje:
mi teljesítve??
2021. jan. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!