Milyen volt a 2020-as éved?
Bár még nincs itt az év vége, nálam egy tradíció, hogy minden évben felteszem ezt a kérdést, ezért még időben megkérdezem :D
Tudom, tudom, sok dolog nem úgy alakult, ahogy terveztük tudjuk minek köszönhetően, de ha lehet tudnátok a szép eseményekre koncentrálni? Mit sikerült elérnetek idén? Milyen új emlékekkel gyarapodtatok, amiket vétek lett volna "kihagyni"? Új kapcsolat? Gyerek?
Ezúton is boldog új évet kívánok mindenkinek! Remélem a következő sokkal, sokkal boldogabb lesz! :)
Jó és rossz egyaránt.
Jó: teljes lakásfelújítás,eddig mindenki egészséges maradt,és nem kaptuk el ezt a sz@rt.
Rosszról nem kell beszélni.
Nekem jó volt. Diplomát szereztem, fizetés emelést kaptam. Év végi prémiumot is. Életemben először nem vagyok szegény.
Első év volt a házasságomban. Sajnos a párom olyan munkát kapott, ami miatt hétvégén tud csak haza járni. Ez nagyon nehéz volt, de viszonylag jól sikerült kezelni a kezdeti pánik után.
A kiskutyánk első éve is most volt. Kezd egy picit komolyodni, könnyebb vele is.
A tesóm most jár egy képzésre, és az online vizsgákkal szerintem sokkal jobban járt, majdnem kitűnővel tudta zárni a tanfolyamot. Már csak a gyakorlat van hátra neki.
Nekem már nem volt kiért aggódnom, mert mindenkit elvesztettem a korábbi években az idősebb rokonok közül. Már csak 40 alatti rokonaim vannak.
Én nem viseltem rosszul a korlatozasokat sem, nekem ez belefér. Kicsit furcsán éreztem magam, mert mindenki panaszkodott, félt, rosszul érezte magát, nekem meg minden jó volt.
Szakmailag sikeres, még a covid ellenére is, sőt talán mondhatom, hogy páran igen komoly eredményeket értünk el a céggel ebben a nagyon bizonytalan időszakban.
Minden más meg katasztrofális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!