Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen volt a 2020-as éved?

Milyen volt a 2020-as éved?

Figyelt kérdés

Bár még nincs itt az év vége, nálam egy tradíció, hogy minden évben felteszem ezt a kérdést, ezért még időben megkérdezem :D

Tudom, tudom, sok dolog nem úgy alakult, ahogy terveztük tudjuk minek köszönhetően, de ha lehet tudnátok a szép eseményekre koncentrálni? Mit sikerült elérnetek idén? Milyen új emlékekkel gyarapodtatok, amiket vétek lett volna "kihagyni"? Új kapcsolat? Gyerek?

Ezúton is boldog új évet kívánok mindenkinek! Remélem a következő sokkal, sokkal boldogabb lesz! :)

2020. dec. 25. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Káosz. Örülnöm kellene, hogy van munkahelyem, stabil állami tulajdonú cég, nagyon felerősödtek a disznóságok, szóval állást keresek október óta.
2020. dec. 25. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Munkahelyen középvezető lettem, rá 2 hónapra vállalkozásomat is sikerült elindítani, ami szintén termelt egy szép összeget :D
2020. dec. 25. 14:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kész katasztrófa, akárcsak az előzőek...
2020. dec. 25. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Még folyamatban van, bármi lehet még.
2020. dec. 25. 15:37
 15/20 anonim válasza:
100%
Is-is. Már biztos hogy anyám alkoloholista, viszont találtam egy lányt aki tetszik, de nem merem neki bevallani.
2020. dec. 29. 03:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egész jó volt. Tudtam home officeban dolgozni, az egyetemmel rendesen haladtam, időre meglett az összes vizsgám, hamarosan lediplomázom. Elkezdtem terápiára járni egy mentális betegség miatt (hipochondria), amiben eddig egész jó eredményeket értem el, viszont még sok van hátra a teljes gyógyuláshoz. Örülök, hogy megléptem ezt, mert már több mint 3 éve szenvedtem.
2020. dec. 29. 23:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szürke és üres talán jövőre más lesz.
2020. dec. 30. 21:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Összességében szerintem egy elátkozott év volt, de a vége felé sokat dolgoztam magamon lelkileg, és mindenképp sokat tanultam belőle. Hálás vagyok, hogy a családomból senki életét nem vette el a vírus.

És még valami: ha valaki anno azt mondja nekem, hogy 2021-re megtérek, arcon röhögöm. Jelentem, ezt 2020 sikeresen elérte egy kis szorongásos depresszióval, pánikbetegséggel és öngyilkossági kísérlettel. Szóval szar volt, de azért sikerült jó dolgokat kihozni belőle.

2021. jan. 1. 01:21
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

Háát...

A tavasz rettenetes volt. Itthon volt a három gyerek, a digitális oktatás HALÁL. Ők még kicsik, nem tudnak önállóan netezni meg tanulni. Nekem kellett velük, ami naponta sok-sok órát elvett. Közben át tudtam menni home office-ba, ami még több munkát adott, mint általában. Iszonyú volt. Másodállást is vállalni kellett, nem pénz miatt, hanem a hivatásom kapcsán muszáj volt. Még kevesebb idő... Nyáron volt pár hét szabi, nyaraltunk is, stb.

Ősszel elkaptam a covidot, ami nem igazán érte meg, hogy úgy mondjam. Kétoldali tüdőgyulladás, három antibiotikum kúra, szenvedős home office egy hónapig.

Utána meló dec. 31-ig bezárólag, kb. folyamatosan.

Szakmailag és anyagilag eredményes, kimondottan kiemelkedő volt 2020, családilag bukás (idegeskedés, gyerekek MIATTAM rontottak a régi kitűnő bizonyítványukon, mert nem tudtam eleget foglalkozni velük), egészségileg nagyon gáz.

De nem felejtem el, mennyi mindenből kerültünk ki szerencsésen! Még mindig tudok remélni és új lendülettel látok neki 2021-nek.

2021. jan. 3. 19:41
 20/20 Vinkó Márton válasza:
100%
Új kapcsolatok
2021. ápr. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!