Milyen reményeket fűztök ehhez az évhez?
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Én csak reménykedem benne hogy jobb lesz mint a tavalyi év és igyekszem a negatív dolgokat elhessegetni!
Nem bántásként, de mitől lenne jobb? Azért mert nem december 31 van, hanem január 1?
A vírus nem tűnt el, korlátozások vannak/lesznek, a gazdaság romokban lesz. Nem nagyon értem a netes világmegváltó gondolatokat. Max a munkában, magánéletben alakíthatjuk jobbá.
Hát igen.
Arra pont nem akartam kitérni meg szóba hozni se mert nem így akarom indítani se az évet meg ezt a kérdést se de én bízom benne hogy azért jobb év lesz.
Legalábbis remélem.
Nem merem még biztosra mondani de érzem hogy ez jó vagy jobb év kell hogy legyen.
Nem törvényszerű hogy mindig rossz és örökös pechszéria legyen.
Egyelőre csak reménykedem benne de megérzés hogy ha a tavalyi nem volt a legjobb akkor ennek nem feltétlen kell olyannak lenni.
Bár most még merész dolog lenne kijelenteni hogy minden rendben lesz de elválik év közben hogy alakulnak dolgok világszerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!