Miért lesz ilyen könnyűvérű egy fiatal lány?
Figyelt kérdés
Volt egy osztálytársam aki 15-16 évesen tényleg egy tündéri, gyönyörű, ártatlan lány volt, már akkor is volt régebben barátja, de viszont volt erkölcse. Belém volt zúgva kb 1 teljes évig, viszont egy "könnyűvérű" lánnyal jöttem össze sajnos. Azóta ennek a lánynak voltak már barátai, ő is ugyanúgy megcsalta az összeset, teljesen megváltozott, ha elmegy egy házibuliba szinte fix hogy történik ott valami valamelyik sráccal. Pedig tök normális volt. Lehetséges hogy én is tehetek róla hogy ilyen lett? Vagy alapból bennevan? Miért van az hogy egy lány 16 évesen még tökre normális, erkölcsös, és 2év múlva amire 18 lesz már a fél városnak megvolt?2021. jan. 1. 15:15
21/24 anonim válasza:
Azért biztos, hogy ebben az is benne van, hogy ő epekedett utánad hónapokig, te meg úgy tettél, mintha nem is létezne. Le is vadásztad az első ribizlit, aki könnyen adta magát.
Mit is ért el vele, hogy kis cuki és ártatlan volt? Azt, hogy nem kellett annak, akibe belezúgott. Most meg te is lihegsz utána, hogy kár, hogy nem jött össze, mielőtt mindenki felpróbálja.
De ha nektek tényleg ez kell??
Amúgy igaza van, nem fog elkopni. Lekötnie meg felesleges magát. Tíz pasiból kilenc lelépne mellőle egy könnyűvérű nőért, amint újra kis cuki lesz.
22/24 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. Igazából nekem rossz ez csak szerintem, mert a múltban élek kicsit xd De hát senki nem marad örökéletére ártatlan
2021. jan. 1. 16:45
23/24 anonim válasza:
Egy filmben mondta egyszer a noi foszereplo: mert imadok baszni.
Elhiszem, hogy nem errol van szo, de mi lenne, ha egy lany is igy elvezne az eletet, ahogy a fickok.
24/24 anonim válasza:
Én mindig az aranyos, rendes, kedves, csendes, szorgalmas “jókislány” voltam, de konkrétan semmi életem nem volt. A családom nem foglalkozott velem, nem voltak barátaim, nem volt kapcsolatom és úgy alapvetően a kutya rám sem bagózott. Ezzel együtt minden ki is maradt az életemből, nem voltak kapcsolataim, nem volt semmi szociális életem, nem jártam szórakozni és kikapcsolódni, a kezemet se fogta senki nemhogy szexuális életem lett volna. Mindenből kimaradtam, beszélgetni sem tudtam senkivel, nem tudtam eljárni senkivel sehová és egyáltalán nem éreztem jól magam, mert nem foglalkozott velem senki, nem volt senkim, nem érdekeltem senkit, soha semmiért nem kaptam semmi elismerést, úgy éreztem senki nem értékeli aki vagyok. Ebből pedig elegem lett. 21 múltam, amikor egy idősebb férfival jóban lettem és együtt is voltunk egy darabig, majd lett több alkalmi kapcsolatom is. Nyilván tudtam, hogy ez miről szól és én marhára örültem neki. Most ez nyilván hülyén hangzik, de legalább végre valaki értékelt bennem bármit is. Hiába nem voltak ezek rendes és tartós kapcsolatok, azt éreztem, hogy végre valakitől megkapom az odafigyelést, törődést és végre kötetlenül, szabadon jól érezhetem magam, végre történik velem valami, megismerhetek új embereket, kimozdulhatok stb. Nyilván sokan elítélik az ilyesmit, de én nagyon jól éreztem magam és szerintem nemem kifejezetten jót is tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!