Miért lesz ilyen könnyűvérű egy fiatal lány?
Ez a baj, hogy a lányok is ler.ibizik magukat, csak mert szexelnek.
Nekem fiatalabb koromban voltak barátság extrákkal kapcsolataim de azóta felnőttem. Kiéltem magam. Most egy jó ideje egyedül vagyok de abszolút nem hiányzik a csak szex kapcsolat,már nem menne érzelmek nélkül. Felnőttem. Benőtt a fejem lágyam ennyi
Ha érdekel a lelki világa beszélgess vele. De ne rögtön ezzel kezdj csak szép fokozatosan. Hát ha választ kapsz a téged foglalkoztató kérdésre.
Ja én pl azért akartak csak barátság extrákkal kapcsolatot anno régen mert egyik barátom megcsalt és egyszerűen nem akartam érzelmeket, se bízni senkiben.
7
Ja a megcsalás más,az csúnya dolog,ebben igazad van.
De amúgy én sosem éreztem magam r.bancnak mert szingli huszonévesként lefeküdtem valakivel,akivel közös volt a vonzalom.
Már kicsinek is a sok gyerekeazepsegversennyel is ezt táplálják beléjuk.
En lattam olyan utca tancversenyt ahol kb 10-13 évesek adtak elő egyéni tancot hát az nyert aki beleadott szexuális vonaglást is..nem az aki aki szuperül tudta az elemeket
Én sem tartom azt ribinek aki ilyenekbe belemegy, persze azért itt is van egy határ hogy ne minden random emberrel stb, de ha megtörténik szerintem sincs ezzel semmi baj.
A gond az erkölcstelenséggel van. Lehet hogy régebben tényleg nagyon fiatal volt, most is az, de valahogy én azt a jövőt láttam rajta ilyen párkapcsolat téren hogy 20 éves koráig ha lesz 1-2 barátja, többéves "komoly" kapcsolatok. Az más kérdés hogy szerintem sem egészséges ilyen fiatalon ez a kapcsolatfajta sem, csak hát ő régebben annyira "elérhetetlennek" tűnt, külsőre tényleg gyönyörű, rengetegen írtak neki, senkivel nem foglalkozott. Most pedig olyan mint akinek már mindegy ki, csak legyen valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!