Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lesz ilyen könnyűvérű...

Miért lesz ilyen könnyűvérű egy fiatal lány?

Figyelt kérdés
Volt egy osztálytársam aki 15-16 évesen tényleg egy tündéri, gyönyörű, ártatlan lány volt, már akkor is volt régebben barátja, de viszont volt erkölcse. Belém volt zúgva kb 1 teljes évig, viszont egy "könnyűvérű" lánnyal jöttem össze sajnos. Azóta ennek a lánynak voltak már barátai, ő is ugyanúgy megcsalta az összeset, teljesen megváltozott, ha elmegy egy házibuliba szinte fix hogy történik ott valami valamelyik sráccal. Pedig tök normális volt. Lehetséges hogy én is tehetek róla hogy ilyen lett? Vagy alapból bennevan? Miért van az hogy egy lány 16 évesen még tökre normális, erkölcsös, és 2év múlva amire 18 lesz már a fél városnak megvolt?
2021. jan. 1. 15:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Ez a baj, hogy a lányok is ler.ibizik magukat, csak mert szexelnek.

2021. jan. 1. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Nekem fiatalabb koromban voltak barátság extrákkal kapcsolataim de azóta felnőttem. Kiéltem magam. Most egy jó ideje egyedül vagyok de abszolút nem hiányzik a csak szex kapcsolat,már nem menne érzelmek nélkül. Felnőttem. Benőtt a fejem lágyam ennyi

Ha érdekel a lelki világa beszélgess vele. De ne rögtön ezzel kezdj csak szép fokozatosan. Hát ha választ kapsz a téged foglalkoztató kérdésre.

Ja én pl azért akartak csak barátság extrákkal kapcsolatot anno régen mert egyik barátom megcsalt és egyszerűen nem akartam érzelmeket, se bízni senkiben.

2021. jan. 1. 15:50
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

7

Ja a megcsalás más,az csúnya dolog,ebben igazad van.

De amúgy én sosem éreztem magam r.bancnak mert szingli huszonévesként lefeküdtem valakivel,akivel közös volt a vonzalom.

2021. jan. 1. 15:56
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
10-es vagyok, soha nem tartottam magamat ribinek, az exem és néhány ismerősöm szerint lettem az, amivel nem értek egyet.
2021. jan. 1. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Már kicsinek is a sok gyerekeazepsegversennyel is ezt táplálják beléjuk.

En lattam olyan utca tancversenyt ahol kb 10-13 évesek adtak elő egyéni tancot hát az nyert aki beleadott szexuális vonaglást is..nem az aki aki szuperül tudta az elemeket

2021. jan. 1. 16:04
 16/24 A kérdező kommentje:

Én sem tartom azt ribinek aki ilyenekbe belemegy, persze azért itt is van egy határ hogy ne minden random emberrel stb, de ha megtörténik szerintem sincs ezzel semmi baj.

A gond az erkölcstelenséggel van. Lehet hogy régebben tényleg nagyon fiatal volt, most is az, de valahogy én azt a jövőt láttam rajta ilyen párkapcsolat téren hogy 20 éves koráig ha lesz 1-2 barátja, többéves "komoly" kapcsolatok. Az más kérdés hogy szerintem sem egészséges ilyen fiatalon ez a kapcsolatfajta sem, csak hát ő régebben annyira "elérhetetlennek" tűnt, külsőre tényleg gyönyörű, rengetegen írtak neki, senkivel nem foglalkozott. Most pedig olyan mint akinek már mindegy ki, csak legyen valaki

2021. jan. 1. 16:06
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Mit érdekel téged, hogy hány pasija van? Irigykedsz, hogy nem jön össze veled? :D
2021. jan. 1. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
Régebben ilyenkor már gyerekük volt a lányoknak (ami nem mondom, hogy ilyen fiatalon jó ötlet). Örülj hogy legalább tud kapcsolatokat létrehozni, sok fiatal már azt sem meri.
2021. jan. 1. 16:25
 19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem mindenki ilyen primitív. Több évig játszottuk meg egymáselőtt a "barátot", csak közben teljesen odavoltunk egymásért, de senki nem mert lépni. Nekem lett barátnőm, utána vallotta be nekem sírva. Pontosan nem ezért. Hanem nekem van lelkiismeret-furdalásom. Mintha én rontottam volna őt el.
2021. jan. 1. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
20%
Manapság ez a norma.
2021. jan. 1. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!