Mitől lesz valaki könnyűvérű?
Figyelt kérdés
Ismertem egy lányt, aki 16 éves koráig egy csupaszív, értelmes, őszinte lány volt. Volt már akkor is előtte kapcsolata, és mégis.
Ám a 16 éves kora után folyamatosan gyökeresen változott. Rossz irányba. Már nem az aki. Cigizik, megcsalja a barátait, smárolgat buliba stb. Ahogy én elég sokáig ismertem, a szöges ellentéte. Miért? Biztos van valami pszchiologia magyarázata, hogyan tudnám visszavaltoztstni?
2020. dec. 13. 19:53
1/3 anonim válasza:
16 eves korban belekostolt a mezes bödönbe mint micimacko es a fejere szorult :)
2/3 anonim válasza:
lehet hogy megbantottak, es igy akar "visszavagni", vagy csak ki akarja elni a fiatalkorat, es o ezt a modjat valasztotta. nem tudom hany evesek vagytok, de az hogy cigizik es smarolgat, az o dolga, az hogy megcsalja a baratait, bar nem szep dolog, de szinten nem a te problemad. egyszer megprobalhatsz beszelni vele, de ha meg akarod valtoztatni, csak eltaszitod magadtol
3/3 A kérdező kommentje:
Most épp nincs barátja, és anno egy 2éve amikor még normális volt, akkor vallotta be h szeretett sokáig, csak nekem más volt éppen. Most ő is szabad és én is, de viszont az előző kapcsolatomban hatalmasat csalódtam, és már mondanak róla sok mindent, a barátnői is, és félek hogy nem kellene lépnem felé, mert ha bármi is kialakulna, csak csalódás lenne
2020. dec. 13. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!