Ha utálnak sokan az emberek, akkor valamit nagyon jól csinálok?
Hát akkor?
Egyébként van is ilyen mondásg
Ez nem közmondás. Ez egy szimpla kis szállóige amivel az elszállt, mindenki vagy sokak által utált emberek nyugtatják magukat. Valójában akit sokan ki nem állhatnak annak rengeteg oka lehet és semmi esetre sem pozitív.
Általában olyan dologról van szó mint pl viselkedés éli, világnézeti dolog ami a társadalom jó nagy többsége számára nem elfogadható.
Valahol megértelek, Kérdező. Van egy stílusod, ami a többieknek, nagytöbbségnek nem jön be, így erről kapsz visszajelzést. De valójában nem biztos, hogy benned van a hiba, mert pl.: túl reálisan, racionálisan, vagy épp borúsan látod a világot, hanem mert te máshogyan fogod meg a dolgokat. Ez meg sokaknak fura, nem tetszik.
Ez van.
Általában nem a sok emberrel van a hiba.
Megnyugtatásul engem is utálnak. De tudom, hogy velem van a baj.
Mivel ígyse úgyse én vagyok a szimpatikus így leszarok mindent. Nem segítek senkinek, nincs jó szavam senkihez. Ha az utcán látok valaki mondjuk összeesni akkor sem segítek.
Ez attól függ.
Miért utálnak?
Tudsz példát mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!