Miért van az, hogy kifikázzák a testépítőket? Én is most kezdtem és sokan kinevetnek, hogy minek csinálom mert hülyeség. De én nem hagyom abba.
béka,
Mutass egy olyan testépítőt a versenyekről akik nem használják. Azokat a testépítőket én nem számolom testépítőnek akik otthon a saját szórakozásukért csinálják.
A melóhely mellett van egy konditerem,ezért napi szinten lehet látni a kondizókat jönni menni.És a munkatársaimnak a testépítőt az jelenti ha 100-110 kilós az ember és 30-35%os a testzsírja,vagyis nekik a testépítő egy dagadt disznót jelent és arra mondják,hogy na ez már igen,oda nézz milyen izmos.
Jár oda egy fizik versenyző szinten lévő srác is,elképesztő arányok kb 6os testzsír mellett,de hosszú pólóban nem is feltűnő.Mutattam nekik egyszer amikor atlétában jött.Erre-Hát ennek nincs is dereka,meg kint van minden ere és különben is tiszta csúnya,hogy ilyen vékony derék mellé ilyen nagy a válla meg a karja.Ilyeneket mondtak én meg csak röhögök rajtuk hogy milyen szinten meggyőzhetetlen tudatlanok.Bár egyszer mondtam már nekik,hogy ha a 110 kilós zsírpacnik lediétáznának,fele annyi izmuk sem lenne mint a fizikes gyereknek,de ezt meg nem hiszik el.
Ez semmi, tegnap már a társkereső topikban azt fejtegették, hogy a kigyúrt férfiak nem is tetszenek a nőknek, és csak a buta szőkéknek kellenek! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Sss tavozz satan
Belese merek nezni abba a topicba. Olyan agyhalott selejtes fergek vannak ott, hogy legszivesebben kiherelnem magam ha azokat kellene olvasnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!