Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hátrány az életben az ha egy...

Hátrány az életben az ha egy kicsit csendes a személyiségem?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok az a fajta aki egész nap beszél,vagy mindenkivel el tud beszélgetni órákon át bármiről.Viszont nem vagyok az a néma gyerek sem,tehát én is el tudok beszélgetni az emberekkel csak az átlagnál egy kicsit kevesebbet tudok beszélni.Ez egy kicsit zavar és az utóbbi időben ez jár a fejemben.Lehet hogy majd a későbbi idő folyamán jobban megnyílok az emberek felé mivel még csak 19 vagyok és remélem hogy így lesz.Csak megkaptam párszor már hogy többet is beszélhetnék azért.És akkor egy kicsit zavarban voltam mert gáznak éreztem ezt.Ti hogy vagytok ezzel?

19/F

2020. dec. 30. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért van előnye is. Például az egyik munkahelyemen hatalmas szarkavarások folytak, mindenki mindeki háta mögött osztotta a másikat, keresztbe tettek, ahol tudtak. Ott például a csendesek kimaradtak az egészből, nem tudom szándékosan-e, de szó szerint meg sem szólaltak páran, remek önvédelmi stratégia volt, abszolút perifériára szorultak, és láthatatlanná váltak.
2021. jan. 17. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!