Hogyan tudnám kialakítani magamnak,hogy teljes érzelmi, anyagi szabadságom legyen ? Ezt akarom elérni, senkitől és semmitől nem akarok függni, sem a magánéletben, sem a munkahelyen !
40: Aki mondja másnak...
Legyetek ti is szabadok és függetlenek, ne hagyjátok, hogy bárki is leuraljon, maga alá gyűrjön titeket, ha mégis megtenné, vágjátok pofán egy féltéglával !
Én így csináltam-
20 évesen fedeztem fel egy piaci rést.Volt egy kis pénzem tényleg nem sok és belefektettem.Évekig nem vettem ki belőle 1 forintot sem mert mellette dolgoztam 25 éves koromig.Ekkor kiléptem a munkahelyemről és főállásban kezdtem el csinálni a vállalkozást,majd terjeszkedni.30 évesen vettem meg az első lakásomat,nagyot szép helyen.Külföldi nyaralások,szép autó,szép család,gyerek.Voltak hullámvölgyek pár évben,de mindig a magam ura maradtam.Aztán 19ben történt velem egy súlyos baleset,a céget nem tudtam személyesen irányítani jó ideig,plusz a felépülésem olyan hosszadalmas és költséges volt,hogy szinte minden megtakarításomat felette.
De felépültem és újult erővel optimistán tértem vissza 20 februárjában....
Márciusban meg jött a covid és pár hónap leforgása alatt csődbe rakta ennyi év munkáját.
Úgyhogy most alkalmazott vagyok én is.De szerintem csak az tud hatékonyan és eredményesen vezetni,irányítani,parancsolni,szervezni,aki engedelmeskedni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!