Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Feladnátok pénzért cserébe a...

Feladnátok pénzért cserébe a szabadságotokat ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 30. 17:00
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 30. 18:16
 32/44 anonim ***** válasza:
#30 Úgy, hogy vállalkozom.
2020. dec. 30. 18:23
 33/44 anonim ***** válasza:
#32 attól még ugyanúgy dolgozol... sőt lehet többet is mint napi 8 óra
2020. dec. 30. 18:26
 34/44 anonim ***** válasza:

Valóban, csak akkor nem kellene dolgoznom, ha már elértem volna az anyagi függetlenséget. (Bár valószínűleg valamennyit akkor is dolgoznék.)

Ezért mondom azt, hogy pénzzel megváltható bizonyos mértékű szabadság.

Én jelenleg ott tartok, hogy kitágítottam a szabadságom határait: olyanokkal töltöm az időmet, akikkel én szeretném, ott, ahol én szeretném, és azzal foglalkozhatok, ami örömmel tölt el.

Ez is valami, de megyek tovább!

2020. dec. 30. 18:30
 35/44 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy van már magamtól annyi pénzem, hogy ne vágyjak ilyen áron mégtöbbre. Ha hajléktalan lennék, lehet, hogy mást mondanék, de el tudom magam tartani, kell ennél több?
2020. dec. 30. 18:31
 36/44 anonim ***** válasza:
ezzel az anyagi függetlenség dumával a piramisjátékosok szoktak nyomulni
2020. dec. 30. 18:32
 37/44 anonim ***** válasza:

Ettől még igaz, csak a piramisjátékban kizárólag a csúcs közelében érhető el, más vállalkozásban meg szinte bárkinek.

2020. dec. 30. 18:35
 38/44 anonim ***** válasza:
26%
36 a sikertelen emberek pedig örökké fix fizetésből élnek,és beletörődnek abba,hogy az élet nehéz,és úgy halnak meg,hogy fogalmuk nincs arról,hogy milyen íze van pl egy drága ételnek,amit sosem kóstoltak meg még,mert hó végén sose maradt zsé,mellesleg a piramisjátékkal is bőven jól lehet keresni,rengeteg jó hely van,a szkeptikusság ezeket az embereket,és téged is úgylátom majd beletaszít abba az életbe,hogy kereshetsz sokat,csak napi 16óra munka,megállás nélkül,és a maradékot alszod...65éves korodig.
2020. dec. 30. 18:35
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Mindezt a piramisjátékról alkotott véleményből szűrted le?

Hát oké. :)

2020. dec. 30. 18:40
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

“ Azt ugye vágjátok, hogy jelenleg is a szabadságjogaitok durva korlátozása zajlik, a Covid óta pláne ?”

Helyben vagyunk...azt ugye vágod, hogy ez KÖZegészségügyi helyzet, és a köz érdekében vannak most korlátozások? Viszont az nem válik a köz javára, ha például a szórakozási lehetőségek úgy általában korlátozva vannak, azért mert csak...

De igen, ennyi erővel valóban korlátozások alatt éljük az életünket alapvetően, hiszen vannak ezek a fráánya, buta törvények, mennyivel jobb lenne, ha anarchia lenne és nem szabályok mentén léteznénk....

2020. dec. 30. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!