Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szabadságon vagyok egy hete,...

Szabadságon vagyok egy hete, viszont úgy néz ki idén nem megyünk sehova. Ti nem vágyódtok el a szabadságotok alatt?

Figyelt kérdés

Normális, hogy úgy érzem elvágyódom??

Úgy érzem már egy ideje , hogy elegem van a városból pedig amúgy imádom ezt a várost (Pécs) de egyszerűen ingerszegénynek érzem jelenleg, mivel folyton ugyanazokra a helyekre járunk, ugyanaz a program. Érzem, hogy egy utazás feltöltene, (máshol lenni) akár barátokkal, akár nélkülük. /nem kellene messzire akár csak a közelbe csak el innen...

Kezdek bedepizni itthon pedig ez még csak az első szabadnapom. Normális ez az érzés vagy szedjem össze magam és próbáljam meg élvezni amit amúgy is minden nap csinálok itt a városban?

2019. júl. 29. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Vagy szedd össze magad és menj el valahová?:D
2019. júl. 29. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Utazz el 1-1 napra egyedül vagy ha van barát/barátnő akkor együtt pár napra. Engem is nagyon feltöltenek az utazások.
2019. júl. 29. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy utazás nagyon jó hatással van az emberre. Ha már felemrult a gondolat, akkor minimum 1-1 napra, de jobb a minimum 2 este ottalvas bárhol.. Másik emberként fogsz hazaterni:)
2019. júl. 29. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a Balatonra nem nagy ügy eljutni pár napra. Vagy felülsz az IC-re és feljössz Budapestre pár napra. Ezek nem nagy dolgok, de jól kikapcsolnak.
2019. júl. 29. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ülj fel a vonatra és menj el Barcsra: szép város, sétálgathatsz és gyógyfürdője is van, oda is bemehetsz :-)
2019. júl. 29. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy alakul, azért egy-két mondatban számolj be róla, hogyan döntöttél a szabadidővel kapcsolatban. Voltak-e rád bármilyen hatással az itteni ötletek.. Köszi! :)
2019. júl. 29. 22:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Barcs nagyon jó ötlet! Már régóta el szeretnék menni.

A kérdésem inkább arra irányult, hogy mennyire normális ez az érzés. Csak kíváncsi voltam , mert vannak emberek akik nem értik miért nem érzem magam jól a négy fal között szabadidőm alatt.

Sajnos a párom miatt nem tudunk menni sehova mert most nem nagyon mászkálhat én meg sajnálom itt hagyni és elmenni.

Barátaimmal elvileg ma megyünk strandolni, de már előre félek ha ő is jön rosszabbul lesz. (sérve van)

Amúgy feltalálnám magam, mert már nem egyszer volt rá példa , hogy egyedül is felültem a buszra és egy vadidegen városba elmentem strandolni amikor senki nem ért rá.

De rosszul érezném magam ha most itt hagynám.

Viszont beszorítva így a négy fal közé nem valami jó nekem, mivel amúgy meg folyton mászkálnék .:S de köszönöm a tippeket , igazából ezek későbbre is jól jönnek..:)

2019. júl. 30. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átlagosan egy évre előre meg van tervezve az összes szabim, már van olyan 2021-es út, amit beterveztem. A szabadság nekem egyenlő az utazással, egy évben minimum 40 napot utazom, de igyekszem többet, ha ez jelentősen csökkenne, nagyon rosszul érintene.
2019. júl. 30. 08:01
 9/11 A kérdező kommentje:

akkor nem bolondultam meg teljesen , hogy engem nem tölt fel az olvasás, filmezés, netezés , takarítás stb..mert mást az ember itthon nem nagyon tud csinálni.

van pár ismerősöm akik pl azt élvezik, hogy otthon vannak, és elvannak. Én is..de bőven elég munka után, nem a szabadidőmben.

2019. júl. 30. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én szabadság alatt megbolondulnék a 4 fal között, főleg nyáron.

Attól, hogy a párodnak egészségügyi gondja van, szerintem nyugodtan elmehetnél 1-1 napra, nem várhatja el, hogy egész nap otthon ülj szabi alatt. Neked is jár egy kis feltöltődés, kikapcsolódás a szürke hétköznapokból.

2019. júl. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!