Joga van-e a munkáltatónak a gyes végéig fizetés nélküli szabadságon tartani?
Felmondanál, végkielégítéssel...
Ügyes, végtelenül ügyes!
Most ebben mi nem érthető??? Senki nem a kérdésemre válaszol....
Vissza akartam menni a céghez dolgozni, ahonnan elmentem szülni. Gyakorlatilag lassan 1 éve kérdezgetem, mikor,hogyan,mert szeretnék újra dolgozni. Amikor elmentem szülni, már akkor is pontosan tudták,mikor tervezek újra munkába állni. Halogattak, halogattak, de mostmár muszáj vagyok valahova elmenni dolgozni.
Ha nem tudnak foglalkoztatni, márpedig ezt telefonban elmondták tavasszal és azóta is többször, akkor nekik kéne felmondaniuk és nekem jár a végkielégítés. De hivatalos értesítést nem adnak erről,mert szerintük a gyes végégig nem kötelesek visszavenni aktív állományba. Úgyhogy ha valaki tud érdemben válaszolni arra a kérdésemre, hogy ezt valóban megtehetik-e, akkor azt megköszönöm.
Írj nekik egy tértivevényes levelet, hogy x nappal megszakítod a fizetés nélküli szabidat és munkába állsz.
Az afott napon jelenj meg munkaképesen a hr-en
"Felmondanál, végkielégítéssel..."
Vissza akar menni dolgozni, te szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!