Az olyan emberek mégis mi a Jóistent képzelnek magukról, akik állandóan beleszólnak a másik ember dolgába? Mindig mindent jobban tudnak tőled.
Figyelt kérdés
Belekotnyeleskednek mindenbe, helyetted akarnak intézni mindent, irányítanak, nem engedik, hogy azt az ételt egyed, amit szeretsz, vagy azt a ruhát vedd meg, ami tetszik neked. Kontrollálni akarnak téged és nem mondhatsz nekik ellent, kéretlen segítséget adnak, amire persze te fázol rá. Az ilyen embereknek áll a farkuk/ viszket a p.. ájuk, amikor kontrollálhatnak, irányíthatnak valakit ?!?!2020. dec. 29. 20:16
11/36 A kérdező kommentje:
MIÉRT vannak olyan emberek, akik iranyítani, elnyomni akarnak, mindent helyetted akarnak eldönteni ?? Mi a f..szt ugatnak bele ?!?! Engem senki ne akarjon ledominálni, a pics@ba már !!!
2020. dec. 29. 20:39
12/36 anonim válasza:
😂😂😂
Módosítom a parancsomat: a gangbang után tolhatunk egy levezető xanax bulit is. De csak ha én dominálhatok.
13/36 anonim válasza:
Egyébként kérdező, nem az a problémád (nagyon véletlenül), hogy pont ilyen hisztérika vagy, aki mindenkit le szeretne dominálni, csak STABIL személyiségek nem hagyják magukat? Echte a kielégítetlen, menstruáló nők stílusát idézed.
14/36 A kérdező kommentje:
Ezt elpoénkodjátok, pedig komoly. A szexuális példát csupán szemléltető eszközként vettem.
2020. dec. 29. 20:43
15/36 anonim válasza:
Ez nem jó eszköz. Primitívséget sugall.
16/36 anonim válasza:
Mert a luzeren elore latszik, hogy megint balfek lesz, ezert mondja meg neki az ember, hogy mit csinaljon ha nem akarja tovabb egetni magat :)))
17/36 A kérdező kommentje:
Nekem senki se mondja meg, mit csináljak ! Utálom, ha helyettem hoznak meg döntéseket, kontrollálnak. Sajnos sok ilyen rohadt embert ismertem életem során. Szeretnek hitler 2.0-át játszani.
2020. dec. 29. 20:47
18/36 anonim válasza:
Neked mi bajod van, de őszintén?
19/36 anonim válasza:
Kedves kerdezo, itt senki nem akar beavatkozni az eletedbe. Nem adunk tanacsot, bar kertel SEGITS MAGADON!
20/36 A kérdező kommentje:
Az, hogy sokszor érzem, hogy le akarnak engem dominálni engem, beleszólnak a dolgaimba, mit tegyek, hova menjek, milyen kaját egyek, milyen ruhát vegyek stb.. És ez rohadt mód idegesít..
2020. dec. 29. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!