Ilyenkor, karacsonykor ti is egyenrangúnak tekintitek a vidékieket?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 10:43
21/29 anonim válasza:
Én most kicsit zavarban vagyok... Ha Balaton mellett lakom, de van lakásom a XXII-ben is, akkor most mi is vagyok? Egyébként ez a vidékizés iszonyatosan proli húzás. Szánalmas ha valaki szerint érdem a fővárosban lakni. Egyébként ez az egész vidéki-pesti ellentét tipikusan az ilyen proli kisemberek péniszméregetése.
24/29 anonim válasza:
A 21-es válaszolónak abszolút igaza van, proli felfogásra vall a vidék és főváros ilyetén szembeállítása. Személy szerint sosem szeretnék Bp-en élni a tömegben és meglehetősen leromlott környezetben, ha élhetek egy szép tó partján, kertes házban. Vidéken is lehet szépen, nívósan élni, okos és jó emberekkel körülvéve.
25/29 anonim válasza:
Azt gondoltam, a hülyeségnek vannak határai.
Tévedtem, határtalan...
De mellé: [link]
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
Mindenesetre ez az "egyenrangúnak tekintitek a vidékieket"
dolog számomra aggasztóan hat.
Ezek szerint, aki nem azon a településen lakik, ahol én, nem egyenrangú velem?
De rövid válasz: " Igen, karácsonykor érezheted magad velük egyenrangúnak! Ha ez jólesik!
De máskor nem érsz fel hozzájuk!
Mélyen alattuk vagy ennyi ésszel."
26/29 Macsekri válasza:
Ha ilyen kérdések fogalmazódnak meg a fejedben valami bajod van.
27/29 anonim válasza:
Ennek a kérdezőnek nagy problémák vannak az EGÓJÁVAL!Vidéken is emberek élnek.Nagyon sok vidéki sokkal jobb körülmények közt mint nagyon sok fővárosi. Itt vidéken is nagyon sok diplomás és tanult ember van és nagyon sokat dolgozik ugyan úgy mint a fővárosba . Vannak parasztok is csak Ők nem olyan minőségben mint ahogy az elszállt fővárosi gondolja.Ők dolgoznak a mezőgazdaságba.,és egy közmondás:HA A PARASZT NEM SZARIK A VÁROSI NEM ESZIK.Soha nem voltam PARASZT.40évig közalkalmazottként dolgoztam de megemelem a kalapom előttük.
28/29 anonim válasza:
Mink videjkiek természetessen egyenrangúnak tekintünk minden videjkit, de a buta városiakon mindig jaukat röhögünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!