Számotokra mi az élet értelme?
Szerintem az élet értelme, hogy nincs értelme.
El kell engedni, és megkapod. Ez talán a legfontosabb. Csak az lehet a tied, amit képes vagy elengedni, és úgy megtalálni a harmóniát.
Talán az élet értelme maga a harmónia. Annak keresése, megtalálása, megtartása.
"Az élet lényege a nyomor kiirtása, a nyomor minimumon tartása."
- Doktor House
42
Amúgy meg bármi, ami boldoggá tesz:család/hobbi/munka/barátok... stb és ezek bármilyen arányú elegye.
Mondhatom én neked, hogy szerintem az élet értelme fura helyekre eljutni, minden extrém sportot és furcsa ételt megkóstolni, szerezni egy jó munkát, ami kb hobbim lehetne, 30-35 évesen gyereket vállalni, háziállatokat tartani és remélhetőleg az 1. házastársammal megöregedni, de minden ember más, más célokkal, szenvedélyekkel.
Van, aki boldog csak otthon, szinte semmit téve, másban dübörög a mehetnék folyton. Vannak aszociálisok és társaságok, van, aki folyton szexelne, más, szinte soha. Minden annyira széles spektrumon mozog, hogy őszintén szólva azon kívül, hogy "Tedd azt, ami boldoggá tesz" nem lehet meghatározni az élet értelmét, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!