Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi játszódhat le a fejében?...

Mi játszódhat le a fejében? Ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Letiltott (az exem) facebookon, pedig nem is beszéltünk már jó pár napja. Majd 4-5 nap elteltével feloldott. (újra láttam elérhetőként, úgy vettem észre)

Nem értem, ez mire volt jó? Ha már 1x letiltott, minek oldott fel? :D

2020. dec. 17. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem jött be a másik ismerkedés vagy lehiggadt
2020. dec. 17. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha letiltott pár napra, akkor hirtelen felindulásból tette. Később rájött, hogy nem sok értelme van, vagy mittudomén. De az sem biztos, hogy letiltott, lehet, hogy szimplán nem volt aktív Fb-n.
2020. dec. 17. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon jó barátnőm. Egyik nap nagyon felidegesített. Állandóan írja a koronás hülyeségeit. Válaszoltam, hogy miért kell mindenkit kritizálni, neki sem jó ez. Erre válaszolt, hogy én is milyen bunkó vagyok, mert biztos járnék edzésre ha lenne. Na ott felment a vérnyomásom fogtam letiltottam. Másnap lenyugodtam és feloldottam. Most nem vagyunk ismerősök ha bejelöl elfogadom. Gondolom hasonló lehetett nálatok is. Felhúzta magát valamin, aztán meggondolta magát/ lenyugodott.
2020. dec. 17. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
8%

Attól tartott, hogy ráírsz.

Nem akart tőled semmilyen üzenetet.

Így jelezte, hogy véletlenül se keresd.

Én is ezt szoktam.

Aztán egy idő után feloldom.

Ha valaki ex azt le kell zárni.

Még te sem tudtad,ha figyeled a Facebookon.

A letiltás komoly jelzés arra, hogy nem akar békülni.

2020. dec. 17. 18:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Hozzá sem szóltam,tiltás nélkül sem. Egyébként pár nap szerintem semmi, ezzel az erővel most is írhatnék, de nem akarok. Aki ennyire ignorálni akarja a másikat, szerintem jobb lenne tartani a tiltást, ha már 1x rányomott... De nekem mindegy. :D
2020. dec. 17. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Jó majd ha ráérek elhiszem amit mondasz.

Neked annyira mindegy, hogy itt is azon agyalsz mit miért csinál az exed.

2020. dec. 17. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de a kérdés nem az volt, hogy engem érdekel - e az exem vagy sem. És ha érdekel? Ha nézegetem? Akkor mi van? Talán más egyik pillanatról a másikra túl volt minden exén? Ezt nem értem komolyan az ilyesfajta rosszindulatú, támadó hangnemű kommentekben néha ezen az oldalon. Ő honnan tudná, hogy nézegetem-e, vagy sem? Mondom, hogy egy ideje már nem beszéltünk a tiltás előtt sem.

Nyilvánvaló,ha "zaklattam" volna, akkor nem lepett volna meg, hogy letilt, viszont annál jobban, ha azokután oldott volna fel.

2020. dec. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!