Aki nem tartja magát szégyenlősnek, hol a határ?
Ma még nem írtad ki te kis perverz.
Már hiányzott.
Bárki előtt levetkőzök meztelenre, csak van, akinek semmi köze hozzá. Pl nem húzom magam össze, ha orvosi vizsgálathoz le kell vetkőzni vagy ha pl edzés előtt az öltözőben átöltözök. És a nyitott ajtós zuhanyok sem érdekelnek, azért vagyok ott, hogy zuhanyozzak, tök természetesen, hogy látszik a testem, az nem az, ha más nézegeti, mint a bolond.
De nem vagyok exhibicionista. Nem vetkőznék le random emberek előtt, mert nem látom funkcióját a kéjelgésen és a testi adottságaimon való csámcsogáson kívül.
A rokonaimnak mutogatni a nunám zuhanyzás után vagy nyitva hagyni a fürdő ajtaját nem rendelkezik funkcióval, szóval nem teszem, nem is illik... Ha anyám vagy apám belép a fürdőbe, miközben zuhanyzok, akkor nem fogok megrezzenni sem, mert én azért vagyok ott, hogy meztelen legyek (tképp), ő meg majd magára eszmél és egy bocsi keretein belül kimegy.
Egy barát előtt sem érzem funkcióját annak, hogy meztelenre vetkőzzek ugyanabban a szobában. De ha nem tudok más helyiségbe menni, mert úgy illene, akkor nem fogok görnyedni meh felváltva takargatni hol ezt, hol azt, hanem teszem a dolgom, amilyen gördülékenyen lehet.
Ha olyan a helyzet, miért lenne határa? Random nem vetkőzik le az ember meztelenre csak úgy, de ha olyan a helyzet, akkor mit idegeskedni rajta.
Simán levetkőzök szüleim előtt meztelenre, ha úgy adja a helyzet, ugyanígy orvosnál, vagy ha elmegyek mondjuk egy gyógyfürdőbe, ahol például zuhanyzásnál meg öltözőnél amúgyis van, hogy külön férfi-női zuhany van, így ott meztelen vagy.
Ugyanígy, mutagatni nem fogom a farkam a barátaimnak, akár női, akár férfi barát, de volt már, hogy egymás előtt öltöztünk át, mert úgy volt gyorsabb.
Én se vagyok szégyenlős.
Bárhol, bárki előtt leöltözködök, de nem mutogatom magam olyan helyen, ahol nem ildomos.
Pl. ha nem lenne megbotránykoztató, akkor akár a városközpontban is. Ha, az lenne az elfogadott, akkor miért ne. Nincs létszámhoz kötve. Persze, azért úgy nem, ha a tömegbe én lennék csak meztelen.
Találtam képeket, videókat a meztelen városi kerékpáros napról. Pl. oda is szívesen elmennék.
Köszönöm a válaszokat :)
8-as, szituációra értettem. Pl családtagok előtt levetkőzöl gond nélkül de pl nudista strandra már nem mennél ki idegenek közé, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!