Azok a vegánok akik csak azért nem esznek húst, emrt tisztelik a természetet tényleg ennyire hülyék?
De most komolyan kérdem.
Oké, nem akar húst enni. Ő baja, azt csinál amit akar felőlem.
De azt komolyan nem tudják, hogy a természetben az egyik állat a másikat ÉLVE falja fel?
Voltam ám szafarizni családdal, hát nagyon jó volt látni ahogy az antilop deréktól lefele "nincs" és még él mondhatom :/. Mert az oroszlán épp letépte a lábait és épp a beleinél eszik valamit.
Egyre több ilyen van. Tescoban nyáron odajönnek mutogatni csirkékről disznókról képeket, hogy "élni akarok" miközben épp eszem az étteremben. (balatonfüred, mamma mia étterem, tesco)
Hát elküldtem őket a jó büdös tudjátokhova.
Nagyban elítélem a nagyüzemi állattartást, mert ott tényleg feleslegesen szenvednek az állatok. Van jobb módszer is. Húst meg kell enni. És kész. De ez ember függő. Nekem k*rvára ne mondja meg senki, hogy nekem mi jó és mi nem. Természetesen kipróbáltam, hogy milyen hús nélkül élni. Hát NEKEM nem kellemes. Muszáj állati eredető fehérjét bevinnem a szervezetembe. Én ilyen vagyok.
A természetes körforgást nem változtathatják meg. Én vadászom, apám is, nagyapám is. MI tudjuk mi az a természet, mi tudjuk milyenek a vadak. És mi tudjuk hogyan kell táplálékot szerezni úgy, hogy ne szenvedjenek.
De ezeknek a természet a jó. Értem. Akkro a nagyüzemi állatfeldolgozás is jó nekik. Ott kevesebb ideig szenvednek pedig.
Egy oroszlán által elejtett táplálékláncon lejjeb található állat átlag 2-3 napig szenved, utána elvérzik, elájul, éhen hal stb.
Ez a természet.
Igen, azok. Ha tényleg nem akarnának ártani a természetnek semmilyen körülmények között akkor fényevők lennének.
Rengeteg tudományos kutatás bizonyítja ugyanis, hogy a növények éreznek, kommunikálnak, együttműködnek egymással.
A növények jogaiért ki fog kiállni? A vegánok szerint a bolti paradicsom nagyüzemi növényének tényleg olyan marha jól esik hogy nincs egy köbméter földterülete sem, már ha van földe, tele van nyomva mindenféle anyaggal, össze vissza termesztve, génmódosítva, permetezve? Vagy a kukoricaföldön a derékbatört szárú kukoricanövények nyugodtan szenvedjenek? Ha már ennyire rohadt humánusak vagyunk hogy kb a giliszták érzelmei is érdekelnek akkor esetleg a növényekre is gondolhatnánk.... Kitekert nyakú össze vissza logika... Nagyon 21. századi.
2-es tökéletesen leírta.
Aki sértőnek találta a saját hülyeséget az lepontozta.
Normális ember eszik húst és zöldséget.Gabonafélét és magvakat.Normális ember nem affektál a tányér felett.
Tisztelt kivétel aki valamilyen
ételallergia vagy cukorbetegség miatt nem ehet mindet.Őket sajnálom.A többi röhejes bohóckodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!