Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viseletek a korlátozásokat?

Hogy viseletek a korlátozásokat?

Figyelt kérdés

Én már teljesen ki vagyok tőle. Miért nem engedik, hogy mindenki csináljon, amit akar? Úgy érzem magam, mintha egy nagyon erős kötéllel szorosan egy fához kötöttek volna és semmit nem tehetek.

Nem bírok ebbe a helyzetbe belenyugodni. Pszichikailag már lassan teljesen tönkre megyek..

2020. dec. 21. 19:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
A #17-esre ne figyeljetek, mert van egy ritka csontvelőbetegsége, ami miatt csak ezt az egy mondatot képes ideírni.
2020. dec. 21. 21:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A maszkviselést már nagyon unom,legalább nyílt utcán. ne kéne.

A többi nem igazán oszt szoroz.

Mondjuk egy jó mekis kaját már megennék.

2020. dec. 22. 05:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#22-es, ezt ugy irtad, mintha nem lennenek nyitva a mekik. Csak szepen fel kell allnod, el battyogni a legkozelebbi meki-ig es veszel kajat. Vagy rendelsz hazhoz. *magic*
2020. dec. 22. 07:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten jól jönnek.

Irtó nagy egyedüllét-igénnyel rendelkezem, csak lassan tudok élni és egyszerre dolgozom, tanulok.

Tavaly februárban például elindultam otthonról reggel 7-kor és a heti sulis 3 napon este kb 10-re értem haza. A 2 nem sulison este 6, 6 után.

A home office és a távoktatás miatt némileg több időm van a dolgokra, nem 6 órákat alszom, elmaradnak a félálomban készülődések, fogkefével a kezemben majdnem visszaalvások. Általában megvan a heti 3 órányi sport a korábbi 1 óra helyett. Jó, otthon, de amúgyis otthon edzenék.

A nyaram pedig önmagamhoz képest sokkal aktívabban telt nagyrészt amiatt, mert nem volt heti 5 nap bejárás, ami elfáraszt fizikailag is (nagyobb rohanás, kevesebb alvás, 2 óra utazás), nem ért túl sok inger, nem volt túl sok az ember. Így egész sok helyen jártam, mert maradt hozzá bennem életenergia.

Augusztustól október végéig aztán minket visszarángattak az irodába heti 5 napra. Morogtam is, nem szerettem.

Időbeosztás szempontjából úgy éltem túl, hogy nem kaptam napi 8 órányi munkát (KATA bújtatott fogl).

A beülős helyek picit hiányoznak ugyan, de pont akkor jött a szigorítás, amikor az egyetem is sűrűsödött.

Amúgy összességében azt érzem, maga a home office számomra az egészséges. Jó, ha nem is heti 5 nap ho, de mondjuk 4.

Így csökken a mindennapi rohanás, többet alszom, nem ér túl sok inger és nem vagyok túl sokat emberek között (iroda, tömegközlekedés).

Ezért a szabadidőmben lesz kedvem barátokkal találkozni, új helyeket kipróbálni, marad energiám a tömegnyomor elviselésére ha pl belvárosban ülünk be.

Heti 5 nap irodába járás mellett volt párszor olyan, hogy egy héten 3 programom volt és azt 1 hónapig pihentem. Tényleg, 1 hónapig vagy hazamentem hobbizni, vagy ha ki is mozdultam, azt egyedül. Ez jóval az esti egyetem elkezdése előtt, tehát arra se lehet fogni.

2020. dec. 22. 09:17
 25/27 anonim ***** válasza:

Engem abból a szempontból zavar nagyon, hogy munkanélküli vagyok és eddig se volt könnyű az álláskeresés, de mióta van ez a vírus azóta egy magam fajta fiatal, vidéki lánynak semmi esélye munkát találni. Minden honnan elküldenek, mert fiatal vagyok, nincs tapasztalat, ráadásul faluról járnék be dolgozni a városba és ez így nem jó, mert ők nem akarnak utiköltséget fizetni és inkább helybelit keresnek. Lehet, hogy ha nem lenne vírus akkor is sok helyről elküldenének ezek miatt, de most nincs is olyan hely ahova eltudnám küldeni az önéletrajzom. Eddig legalább volt hova küldenem és volt egy kis remény, hogy talán felvesznek, de már az sincs.

A bulik meg az este 8 utáni kijárási tilalom nem érint, mert nem vagyok nagy partyarc, este 8 után amúgyis itthon vagyok általában. Néha előfordult, hogy mentem buliba vagy este nem voltam itthon, de nem olyan sűrűn, hogy ez most annyira zavarjon.

2020. dec. 24. 07:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Az zavar egy kicsit, hogy nem lehet beülni az éttermekbe, mert én úgy szerettem enni, hogy beülök és ott megeszem, de most be kell érnem azzal, hogy hazahozom a kaját. Bár itthon gyakran mi főzünk magukra azért jártunk néha ide-oda éttermekbe.
2020. dec. 24. 07:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Az utcai maszkolódás meg a 8ra hazaérj mindkettő nettó fassság! Értelmetlen és semmi nem lesz tőle jobb. A többit aránylag jól tolerálom.
2020. dec. 24. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!