Hogy viseletek a korlátozásokat?
Én már teljesen ki vagyok tőle. Miért nem engedik, hogy mindenki csináljon, amit akar? Úgy érzem magam, mintha egy nagyon erős kötéllel szorosan egy fához kötöttek volna és semmit nem tehetek.
Nem bírok ebbe a helyzetbe belenyugodni. Pszichikailag már lassan teljesen tönkre megyek..
Köszike a válaszokat!
3-as: Vannak hobbijaim meg egyéb dolgaimm, amit ugyanúgy elvégzek, mint eddig csak sokkal-sokkal kevesebb kedvvel :(
4-es: Én is pontosan ezt fogadom nehezen, hogy a szabadságomat korlátozzák. Kb mintha az orromnál fogva vezetnének..
lehetne egész napos kijárási tilalom is és tényleg csak dolgozni lehetne menni.
de nincs. gyakorlatilag mindenki mehetne nap közben bármerre...csinálhatna bármit, senki nem korlátozza...szóval itt nem a korlátozásokkal van a baj...
Gyűlölöm, hogy tőlem vesznek el programokat és élményeket, holott én (és közvetlen környezetem) vállalnám a felelősséget. Nekem kell lemondanom mások félelme miatt.
Ha Marika fél a vírustól, hát maradjon otthon, de engem ne kötelezzen ugyanerre.
Igazad van 12-es, próbáljunk pozitívabb aki lenni, valóban lehetne ennél még sokkal rosszabb is.
Nekem a vallási közösség hiányzik a legjobban. És főleg az ünnepi közös Isten tisztelet. Már a Húsvéti ünnepek is "elmaradtak", és most a Karácsony is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!