Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az olyan embernek, aki utálja...

Az olyan embernek, aki utálja a macskákat, milyen más tulajdonságai vannak még ezen kívül?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körből vett példák alapján.

2020. dec. 17. 22:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Az nem érdekel, hogy valaki kedveli vagy nem, de ha pl. belerúg a macskába, mert milyen vicces, akkor simán görénynek tartom.
2020. dec. 18. 08:12
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes ez nagy macskaellenesség. Pont azért csodálatraméltóak, mert öntörvényűek. Egy macska szeretetét ki kell érdemelni. Ahogy az embereknél is, csak azért mert megteszel egy szívességet Marikának, nem várhatod el, hogy Marika ezért szeressen. A macska sem fog csak azért szeretni, mert megeteted. Sokkal emberibbek, mint a kutyák.
2020. dec. 18. 12:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
22 - Ez jogos amúgy, de én pont nem ezt akarom kapni egy háziállattól. Én emberekkel foglalkozom, napi 8-10 órában tolom a people pleasinget így ha hazamegyek nem ezt akarom folytatni, hanen azt szeretném, hogy a szeretetével, lelkesedésével feltöltsön az állat.:)
2020. dec. 18. 12:29
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
Hát mondjuk pont nem azért szeretnek az emberek más embereket, mert kiérdemelték, sőt, sokszor épp ellenkezőleg teszik.
2020. dec. 18. 12:32
 25/29 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon egyetértek utolsóval. Én is azt (IS) szeretem a macskákban, hogy az ő döntése, hogy szeret-e. Nem azért szeret, mert uralkodok rajta, mert én parancsolok, én vagyok a gazda, vagy mert enni adok neki, hanem mert ő a saját szívéből úgy döntött hogy szeret, szinte mint egy szülőt. Ezért is nagyon értékes egy macska szeretete. Nagyon tud szeretni egy macska. Nagyon hűséges, ragaszkodó és hálás állat, hogyha szeretettel, játékosan, az igényeinek megfelelően nevelték. Azt is észrevettem, hogy a macska kiskorában választ, hogy melyik ember a legszimpatikusabb neki pl. a családból, és ahhoz ragaszkodik a legjobban. És ráadásul nagyon viccesek és váratlan dolgokkal tudnak meglepni. Csodálatos állatok.

A kérdésre is válaszolva, szerintem többnyire (de láttam már kivételt(!)) az az ember szereti a macskát, aki szereti a szabadságot, annyira, hogy másoknak is megadja. És aki nem mindenáron uralkodni akar, nem a saját akaratát akarja mindenáron érvényesíteni, hanem tiszteli, hogy a másiknak is van akarata, és azt szereti, ha az élőlények inkább egymás mellett élnek, mintsem hierarchiában.

2020. dec. 18. 12:34
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

24

Nem a szerelemről beszélek, ami - mint tudjuk - vak (és teljesen hülye), hanem a valódi szeretetről és tiszteletről.

2020. dec. 18. 12:35
 27/29 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok, 22-vel értek egyet, ő volt az utolsó amikor elkezdtem írni :D
2020. dec. 18. 12:36
 28/29 anonim ***** válasza:
75%
Csak a magam nevében tudok beszélni. Alapvetően állatbarát vagyok, csak a macskákat rühellem (plusz irtózom a legtöbb rovartól és a horrorfilmbe illő mélytengeri furcsaságoktól). Volt szerencsém nagyjából ötvennel egy házban - szerencsére nem egy lakásban - élni, mármint egyidejűleg, sosem felejtem el azt a traumatikus időszakot. Természetüknél fogva magányos, lusta predátorok, önfejű zsarnokok, nem társállatnak valóak, undorítónak és büdösnek találom őket. Nekem a háziállat nem arra kell, hogy vállízületig merítse bennem a karmait, ha nem adok neki időben enni, gusztustalan szőrcsomókat hányjon mindenhova és levadássza az etetőre szoktatott vadmadárkákat. Más tulajdonságaim: egy fej, két fül, egyszerre emberkerülő és bújós természet, szarkasztikus humor, alkotási hajlam, szükség esetén udvarias viselkedés.
2020. dec. 18. 19:11
 29/29 Tubka válasza:
A macskàs emberek kevésbé szociális, introvertàlt emberek, valamint a macska tartashoz ki se kell mozdulni, tehát àltalàban kényelmesebb, lustàbb emberek tartanak macskàt. Mivel a macskàk természetesen magányos ösztönlènyek, ezèrt aki szereti őket hasonlóan kevèsbè tarsasàgszerető. A legszebb ebben, hogy átlagosan a macskàk intelligenciája alacsonyabb , mint a kutyák mégis képesek az emberek a macskáknak olyan tulajdonsagokat tulajdonítani, amivel nem rendelkeznek.
márc. 4. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!