Az olyan embernek, aki utálja a macskákat, milyen más tulajdonságai vannak még ezen kívül?
Pl. őszinte, családcentrikus, jó humorú, szorgalmas, kiáll magáért, stb.
Kb. ezeket szokták mondani rám. Régen semmi bajom nem volt a macskákkal, addig, amíg hozzánk nem költözött egy. ILletve kettő, de aztán az egyiket visszaadtuk, mert egyszerűen élhetetlen volt a lakás velük. Amelyik meg megmaradt, az szerintem konkrétan pszichopata. Pár hónappal a hozzánk kerülése után kezdtem el gyűlölni a macskákat. Valószínűleg már így is maradok.
Akit ismertem extrém macskab-zit, az sótlan, humortalan, tudálékos, sunyi, alattomos és gonosz némber volt, mai napig gyűlölöm. Nem a macskái, hanem a tulajdonságai miatt. Sok rendes embernek tett nagyon csúnyán keresztbe.
Így van #7! A kutyákat pl. kifejezetten imádom. Meg szinte minden mást is. A macskákat nem. (#5)
A kérdező ismeretségi körből kért példát, én azt írtam. Úgy látszik nem elég közeli az ismeretségem magammal. Szándékosan a jobb tulajdonságokat emeltem ki, mivel tisztában voltam vele, hogy mire megy ki az egész kérdés. Észreveszem ám a sunyiságot, jó orrom van hozzá. Ezért nemcsak én nem szeretem a macskákat, ők sem szeretnek engem, mert nem tudnak befolyásolni.
Jaja, aki gyűlöl valamilyen állatot, amit te szeretsz, annak csak beteg lehet a lelke... Jesszusom, mennyi idióta van itt.
Nem szeretem a macskákat, viszont ismerek őket, aki konkrétan macskafóbiás, vagy valami ilyesmi. De nem gyűlöli őket ő sem, jobb szó rá az, hogy utálja őket és fél tőlük.
A kígyókkal kapcsolatban viszont ki merem mondani, hogy gyűlölöm őket. És nem érzem magam beteg lelkűnek, de hát ki tudja...
Semmiféle korreláció nincs a macskagyűlölet és egyéb tulajdonságok között.
Én se szeretem a macskákat, mert olyan ellenségesek. Nagyon kevés kivétel van, őket viszont igen. Legutóbb egy nagy anyacica jött hozzám, és ételt kért. Mondtam neki, hogy nincs, várjon meg, amíg bemegyek a boltba. Megvárt, vettem neki kaját. Na ő cuki volt :)
A macskát nem szerető emberek közös jellemzői: van 1 fejük, lélegeznek, szoktak enni, inni, pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!