Mitől férfi a férfi? Mi az a (szerintetek) 3 legfontosabb tulajdonság, ami férfivé tesz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 14:57
3/21 anonim válasza:
Első két hozzászóló remekül szemlélteti a magyar nők kritikán aluli színvonalát. :-D
4/21 anonim válasza:
magamból kiindulva:
- a feleségem(barátnő, élettárs)érezze, hogy mellettem biztonságban van, számíthat rám, még akkor is, ha valami kalamajából kell kimentenem..
-Aztán a szex: nos nem állat módjára..amit szeretne, azt megadni..ne kényszer legyen, hanem jókedvű ölelkezés..
-ne szégyenkezzen soha sem miattam..sőt..akár büszke is lehet, hogy jól kereső, kedves, dolgis férje van..stb...stb..
Sokszor az stb- az, amin megbukik egy pasi
5/21 anonim válasza:
az #1-es, #2-es csak szopórollerezik.
6/21 anonim válasza:
Az első két válaszoló biztosan vicces kedvű, a nőkben (valószínűleg önmaga miatt is) csalódott férfi volt:)
7/21 anonim válasza:
Szerintem a nyilvánvaló biológián kívül nincsenek olyan dolgok/tulajdonságok, amiktől a férfi férfi lenne. Pénisze van, ennyi.
8/21 anonim válasza:
Háromba nem fér bele. Izom,pénz,szakáll,bmw,pénz, nagy pénisz. N 26
9/21 anonim válasza:
csak hogy a sztereotípiát is durrantsa már el valaki.
- céltudatos
- határozott
- férfias
10/21 anonim válasza:
Céltudatosság, türelem, kitartás. Szerintem ezekkel a vonásokkal lehet a legsikeresebb egy férfi, mindegy, hogy magánéletről vagy üzletről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!