Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az olyan embernek, aki utálja...

Az olyan embernek, aki utálja a macskákat, milyen más tulajdonságai vannak még ezen kívül?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körből vett példák alapján.

2020. dec. 17. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

#9: Én is féltem a kígyóktól, amíg egyszer meg nem simogattam egy óriáskígyót. Később a nyakamba is raktak egyet. Megdöbbentő élmény volt! Azóta már nem félek, legalábbis az óriásoktól. Kedvelem őket a finom, puha, selymes meleg bőrük miatt.

Ettől függetlenül ÉN nem tartalak beteglelkűnek, mert te gyűlölöd őket. A legtöbb ember szerintem képes eldönteni, hogy mit szeret és mit nem. (#5 és #8)

2020. dec. 17. 23:03
 12/29 anonim ***** válasza:
42%

11

Sajnos vannak ilyen beteg emberek. Azért nem szeretik őket, mert nem alázkodnak meg, nem lehet rajtuk uralkodni. Nem úgy, mint a kutya, akit ha szarrá vernek, akkor is visszatér a gazdájához.

2020. dec. 17. 23:08
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon szeretem, hogy a macska öntörvényű, önálló állat. Ha szereti a gazdáját az nem véletlen. Meg kell érte dolgozni :D
2020. dec. 17. 23:10
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Én utálom a macskákat, az egyik legjobb barátnőm is, pedig ég és föld vagyunk...
2020. dec. 17. 23:10
 15/29 anonim ***** válasza:
98%

Ha valaki nem szereti a macskákat az nem egy jellemvonás.:D Nincsenek általános macskautáló személyiségjegyek.

Én sem szeretem a legtöbbet, mert sok cica passzív, tesz arra ha hívod, rosszabb esetben még zizi is és mindenért karmolna. Persze vannak jó arc macskák is, a volt szomszédunk macskája mindig "visszabeszélt", követett a boltig és vissza, mindig hízelgett, ki tudta nyitni a kilincsre zárt ajtót is, stb. Na őt például nagyon szerettem, mert tök okos volt és riszponzív. Egy félős, passzív macska viszont nekem nem elég miután volt kutyám akit szinte mindenre be lehetett idomítani. A legtöbb ismerősöm is, aki nem szereti hasonló okokból nem macskapárti, nekem az a benyomásom, hogy a kutyának te diktálsz a macska meg neked akarja diktálni ahmz iramot

ami nekem nem jön be. Amúgy ne cimkézzük már fel a kutyapárti/nem macskaszerető embereket azzal, hogy betegek. A legtöbb nem macskaszeretőnek csak más a preferenciája, attól még nem lesz valaki gyűlölködő vagy állatkínzó alak. :)

2020. dec. 17. 23:35
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

Én eddig csak macskákat nem szerettem, mert egyszerűen mindenhova követ, elzárja az utamat (volt, hogy véletlenül ráléptem), falánk, folyton nyávog az ajto előtt, tiszteletlen, ha elzavarom akkor se érdekli.

Kutyákat viszont nagyon imádom. Családunkba hamarosan jön egy kutya a menhelyről :) miért pont a kutyát szeretem? Egy!!!! Gazdája van, nem úgy mint a macskának...

Szót fogadobb, házőrző

Akkor milyen ember is vagyok? Gyűlölöm az állatokat, rossz a lelkem, vagy minden rossz tulajdonságom van?!

2020. dec. 18. 00:01
 17/29 anonim ***** válasza:
18%

Aki valoban utalni tud egy ilyen kedves joszagot, mint a macska es ez nem csak valami gyerekes dac, lazadas a szulok ellen, mert anyuci jobban szerette cirmit mint a gyereket, ott tuti valamilyen pszhiatriai problema van. (aki nem akar egy lakasban lakni egy macskaval, az nem utalja)

Ugyanakkor a macskamanias az erzelmi eletet a macskaval megelo, erzelmienergiat macskaktol szerzo ember sem egeszseges, csak mas jellegu a pszihiatriai problemaja van.

2020. dec. 18. 00:17
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
Igazából bármilyen... rengetegféle személyiségű embert ismerek, aki me, szereti a macskákat.
2020. dec. 18. 01:13
 19/29 anonim ***** válasza:
13%
F@szfej
2020. dec. 18. 02:32
 20/29 anonim ***** válasza:
79%
Én mindig szerettem a macskákat... Csak összejöttem egy lánnyal, és amikor közelebbről megismertem rájöttem, hogy neki a macskák többet jelentenek az embereknél. Simán beleevett a macska is a tányérjába... Kirázott a hideg. Azóta nem birom ezeket az állatokat....
2020. dec. 18. 05:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!