Hogy másszak ki ebből a helyzetből?
Otthon rossz életem volt, a szüleim ittak és bántalmaztak belemenekültem egy házasságba 26 év korkülömbség van a férjem javára, ő szeret de én őt már nem, el akarok válni. Hogy mondjam el neki?
Lenne hova mennem. Gyerekünk nincs.
24/N

10-es Erre azt is mondhatjuk, hogy egy hozzá képest vénember tudatában volt a lány rossz körülményeivel és kihasználta.
Ha annyira hülye volt a pasi, hogy azt hitte ez szerelem a lány részéről magára vessen.

#11:
Megállás nélkül kötözködsz a vlaszolókkal, ki is a hülye? Leállhatnál már, kezdesz idegesítő lenni.

14, ebben is van valami. Aki nem elégszik meg 50 évesen a saját korosztályával, és neki mindenképp huszonéves kell mert azt lehet mutogatni a haveroknak, meg attól úgy érzi hogy ő a nagybetűs férfi, az meg is érdemli.
Viszont még mindig az aranyásó nők a szemetebbek mert a férfi általában full szerelmes, nem lát tisztán, teljesen elszáll az agya attól, hogy le tudott vadászni egy olyan csajt aki a lánya lehetne.

Szerintem nem megoldás arra hogy valaki rossz volt veled, most te rossz legyél egy olyannal, aki gondolom jó volt veled és szeret.
Ha összejöttél a férjeddel, akkor nem lehetett annyira rossz parti, mert ha az lett volna elfutottál volna.
Köszönöm szépen mindenkinek
Nem vagyok aranyásó....

Nem értem miért akarja itt egy-két ember, hogy a fiatal nő az öreg pasival maradjon.
16-nem minden öreg fazon Andy Vajna
Aki alkoholista szülők elől menekül, nem aranyásó.
Szerintem ez a lány kétszeres áldozat.Először a szülők aztán a segítséget felajánló öregecske férj.
Kérdező válj el ha úgy érzed.
Fiatal vagy.Nem kell boldogtalanok, szerelem nélkül élni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!