Mi volt a legrondább, legbántóbb, legalpáribb, vagy legsértőbb, amit a fejetekhez vágtak, vagy tettek veletek?
És éreztétek, hogy bosszút akartok állni?
Nagyanyám nekem egyszer vallásos ember létére józanul, teljes szellemi frissességgel azt mondta, hogy a testvérem miattam szellemi fogyatékos.
Ha érdekel valakit, a visszavágást később leírom.
Ird le egy papirra majd gyurd ossze es dobd ki . Senkit nem erdekel, de talan segit oldani a benned felgyulemlet indulatot.
Utanna talan masban is mint a visszavagas talalsz oromot.
Anyám a sokadik veszekedés után.
Inkább kaptalak volna be és köptelek volna ki utána,most nem lennél itt.
Nemrég egy új módszerrel találkoztam egy fiatalabb hölgynél. Flegmán, de még tűrhetően beszéltem hozzá, erre azt mondta, hogy "Most fejezzük be ezt a beszélgetést", és azóta nem szól hozzám, csak munkadolgot (mert munkatárs). 1× kértem, hogy beszéélünk, de csak ígérgetett.
Szerintem az ilyen egy Királynő vagyok" szindrómás nő.
Az ikerhúgom (én is lány vagyok, 17 évesek vagyunk) autista, nagyon szeretem, hozzám áll a legközelebb, ez mindig is így volt. Együttvoltunk az anyaméhben, egyiknek van gondja, másiknak nincs. Így jött a hülye logikája...
Erre én azt mondtam, hogy ezzel akár viccel, akár komolyan gondolta, akkor ő belülről rohadt, hiába fényesíti a héját. Soha többé nem beszéltünk, fél éve meghalt, soha nem kért bocsánatot. Nem érdekel, hogy meghalt, idegen lett számomra, a temetésre sem mentem el.
4-es: már bocs, de szép kis apád van. Jól állsz hozzá a kérdéshez.
9-es: igen, ismerem a típust, nőben és férfiban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!