Szemétség, ha nem szeretnék többé mentális beteg emberekkel barátkozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi van velem, de komolyan úgy érzem, hogy egyre több és több ilyen jellegű emberekkel ismerkedem meg.
Megmentő komplexusom van, (vagy valami ilyesmi) nagyon szeretnék segíteni minden szomorú vagy beteg embernek, de már kezd elegem lenni, hogy az egész energiámat beléjük fektetem. Úgy érzem, hogy lehúznak engem szellemileg és inkább már menekülhetnékem van, de ez sem mindig jön össze, mert sajnálom őket és "feláldozom" magamat értük.
Ebben az esetben elkönyvelhető, hogy egy szemét önző ember vagyok, ha eltiltom magamat tőlük? Tippek esetleg, hogy hogyan engedjem el őket könnyebben? Bűntudatom lenne az bőven...
2020. dec. 13. 08:02
12/12 anonim válasza:
Korántsem az. Teljesen normális, sőt jószerivel csak az elfogadható, ha felnézel a barátodra. Márpedig felnézni nem a mentálisan beteg emberekre szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!