Szerintetek baj az, ha barátkozni szeretnék mentálisan "beteg" emberekkel?
A szóhasználat remélem nem sértő!
Beszélgetni velük/vele, szinte bármiről, aki vevő lenne rá.
Igazából , tudom ezt így interneten nem igazán lehet megvalósítani, de ha lenne aki szeretne beszélgetni,írhat.
Ha számít, akkor a korom 16L.
ma 19:44 :) Tapasztalatból mondod ?
ma 20:10 Nem, köszi... :)
Nektek pedig írok :)
ez olyan izé...mintha valami egzotikus állatfaj lennénk :D
egyébként hidd el, ha találkoznál velem személyesen, nem is sejtenéd, hogy valami nem oké velem,pedig van mindenféle cifra betegség a papírjaimra írva(személyiségzavar, fóbia, szorongásos zavar) és nem azért mert nincs betegségtudatom, mert teljes mértékben van. soha nem próbáltam kinyírni magam, nem vagyok depressziós, csak szorongok, de azt meg nem lehet látni rajtam. ezenkívül túlérzékeny vagyok, de ezt sem szoktam kimutatni.
mondjuk hm... a pszichiátriákon vannak fura szerzetek, de ők már a nagyon súlyos kategóriába tartoznak és sokszor nem is lehet velük értelmesen beszélgetni, mert hallucinálnak és téveszméik vannak vagyis csak nagy ritkán képesek racionálisan gondolkodni.
8-as válaszoló, szinte majdnem megegyezünk :D ( Bár a tünetek nem annyira )
Kérdező nekem is írhatsz :D Nekem is a mániám velem "egyfajtával" beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!