Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki tenyleg beteg...

Ha valaki tenyleg beteg mentalisan az nem tud rola ugye?

Figyelt kérdés
Szoval 2 bajom van. Az egyik, hogy sokat hazudok legfokepp azert, hogy jobb szinben tuntessem fel magam, vagy figyeljenek ram jobban. A masik, hogy amikor egy szamomra nagyon fontos ember masokkal nagyon joba lesz akkor feltekeny vagyok es legszivesebben eltennem az illetot lab alol. De nehogy azthigyjetek..sose olnem meg:DD szoval tudom, hogy ezek nem jo dolgok es azon vagyok, hogy valtoztassak. Ha valami mentalis betegsegem lenne akkor termeszetesnek tartanam ezeket a dolgokat ugye?
2013. nov. 10. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de te nem beteg vagy.

Neked pszichológusra lenne szükséged.

2013. nov. 10. 19:53
 2/4 dani900 ***** válasza:

Az első két sorod a legtöbb embernél ugyanúgy probléma.

De, nagyon kevesen látják be, hogy ez hosszútávon inkább árt, mint használna.

Ha valakiktől érdemes tanulni, akkor azok az emberektől akik boldogok, (nem csak annak mutatják magukat), de van néhány jó tanács is:

http://www.youtube.com/watch?v=yjMWe-txTM8

http://www.youtube.com/watch?v=edvUsNqQtxk

2013. nov. 10. 22:00
 3/4 automatakoktel ***** válasza:

Lehet hogy nemtud, de lehet hogy tud róla.

Lehet rájön magától, lehet megmondják neki de az is lehet sose derül ki se neki se a külvilágnak.

2013. nov. 10. 23:15
 4/4 Arnold901005 ***** válasza:

Általában nem tud róla, de vannak esetek, amikor feltűnik az embernek, hogy valami nem oké, főleg, ha már elmérgesedett a helyzet.

Pl. nekem nem volt tudatomban, hogy depressziós vagyok, sok évig. Aztán pszichiátrián kötöttem ki, egy öngyilkossági kísérlet miatt. Utána már rájöttem én is, hogy nem jó a helyzet. Bipoláris vagyok. Egyéb pszichiátriai betegségeket is rám "ragasztottak", de mindig vita van belőle, mert én nem érzem úgy, hogy baj lenne, nekem az a természetes, amilyen vagyok.

2013. nov. 17. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!