Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkoznátok egy mentális...

Barátkoznátok egy mentális beteg lánnyal?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék barátokat találni, mert a régi ismerősök nem értettek meg. Talán ha más mentális problémákkal küzdőkkel tudnék beszélgetni, akkor könnyebb lenne. Nagyon egyedül érzem magam.
2020. febr. 14. 07:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%

Az attól függ, hogy te mit értesz a "mentálisan beteg" kifejezés alatt?

Mennyre beteg? Miért? Gyógyítható-e a betegsége?

Barátkozhatsz, de azt tudnod kell, hogy a nagyon súlyosan sérült, lelkileg nagyon beteg ember meglehetősen megterhelő. Neki segítségre van szüksége; bizonyos problémákkal élő ember (pl. egy súlyosn traumatizált) nagyon nehezen érinthető meg lelkileg, sokszor fizikailag is. Ha te magad is problémás vagy, lehet, hogy könnyebben találtok egymásra, csak az a kérdés, hogy a barátság alapja a közös betegség és a panaszkodás kesz, vagy valami más. Az utóbbi esetben van esély tartós barátságra.

2020. febr. 14. 08:02
 2/15 nemaRendőrség ***** válasza:
26%
Nem. Már ott elveszítettél hogy lány. Nem hiszek a férfi-női barátságban
2020. febr. 14. 08:25
 3/15 anonim ***** válasza:
3%
Nem.
2020. febr. 14. 08:52
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Igen
2020. febr. 14. 09:50
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Ha van kedved, nekem írhatsz. Jelenleg én is nyakig benne vagyok valamilyen pszichés zavarban. Nem hiszem, hogy tudok segíteni, de ettől függetlenül beszélgethetünk. 19/L
2020. febr. 14. 10:03
 6/15 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem belefér.

Lehet keresned kellene hasonló betegséggel küzdőknek csoportot,mint az anonimalkoholisták klubja.

De mindenképp kell, hogy valakiben megbíz és támogasson. Én mindenesetre írtam és ha tudok segítek.

2020. febr. 14. 10:04
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Milyen mentális betegségek van?
2020. febr. 14. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Én simán.
2020. febr. 14. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
22%

Nem, egyértelműen kerülném, a városunkban is van egy mentális beteg idős asszony, aki egész nap folyamatosan beszél, úgy, hogy nincs körülötte senki.

Egyszer segíteni akartam neki, és minden csúnyát mondott, meg is akart verni.

2020. febr. 14. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Barátkoznèk
2020. febr. 14. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!