Rettegnek a nők, hogy egyre több férfi jön rá, hogy a nők képtelenek szeretni a férfit?
En mondjuk ferfikent valaszolvattam, de nem ertem ez miert relevans.
Az meg tenyleg a rohelyesseg csucsa, hogy miert kellene barkinek barkit szeretni, aki nem is szolgal ra a szeretetre? Semlegessegbol indul mindenki, aztan az emberi ertekei, viselkedese eldonti, hogy szeretni fogom-e vagy eppen nem kedvelni.
Félre értettek, nem azt mondtam, hogy itt mindenkinek szeretni vagy kedvelni kell őt, mert ebben a formában nekem sem szimpatikus a megnyilvánulása.
De, látható, hogy sérült és ez nem mentség, de nem is ad okot arra, hogy bántsuk mert az sem segít. Szembesíteni kell azzal, hogy ez nem helyes,persze, de lehet ezt normálisan is. Az, hogy ő azt lehet nem érti már nem a mi problémánk, de a szeretet az én szótáramban nem csak az a fajta szeretet amit a csaladtagom,párom, barátaim vagy akar kedves ismerőseim fele érzek. Számomra beletartozik a megértés is ami nem egyenlő az egyetértéssel. Csak tudom milyen olyan helyen lenni amikor úgy érzem az egész világ ellenem van, csak én tudtam ezt kezelni és nem nyilvánultam meg ilyen formában, de nem vagyunk egyformák, csak mellette nem felejtem el milyen érzés volt és hogy mennyire vágytam szeretetre. Persze utána megértettem, hogy amíg én nem szeretem magam, mások sem fognak de ahhoz végig kellett mennem az előző fázison is. Mindezek mellett még mindig nem helyeslem a megnyilvánulásait, de nem húzom fel magam rajta, mert az ő valósága nem egyezik az enyémmel.
Szabályszegő volt az oldal szabályaival szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!