Rettegnek a nők, hogy egyre több férfi jön rá, hogy a nők képtelenek szeretni a férfit?
#2:
A szenvedélyét, legyen az a hobbijai iránt, az élet örömei felé vagy felém.
A kis szokásait, amiket ő észre se vesz, mégis nélkülük nem lenne teljes.
Az érzelemvilágát, hogy nyílt a romantikára és az őszinte érzelemkinyilvánításokra.
A humorát, hogy mindenben lát valami mosolyogtatót és szereti, ha boldog körülötte az emberek.
A kalandvágyát, hogy többet lásson a világból és új élményeket élhessen át.
Az emberségét, amivel másokhoz fordul és hogy mennyire eleme, hogy jó ember legyen.
Sok más van még, de gondolom nem olvasnál erről egy hat oldalas elemzést. Egyszerűen szerelmes vagyok belé és hálás vagyok, amiért egymásra találtunk.
Ő 29 éves, én pedig 28. Novemberben volt a nyolc éves évfordulónk.
Nem mondanám, a környezetünkben ez a leggyakoribb, pláne a 10-20 évvel idősebb ismerőseink között. Szót se ejtsek a szomszédunkról, aki egy nagyon aranyos 80 év körüli néni, akinek 30 éve hunyt el a férje, és a mai napig elsírja magát, ha szóba kerül és minden héten kimegy a sírjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!