Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tini lányok miért ilyen...

A tini lányok miért ilyen flegmák önteltek és miért képzelik magukat királynőnek?

Figyelt kérdés

5 barátnőm volt eddig. Mindegyik kapcsolat úgy ért véget, hogy a csaj flegmán kidobott.

Ez annyit takar, hogy én szóvá teszem, hogy már hosszú ideje nem beszélünk normálisan, nem szeretsz igazán, csak a kapcsolati státusz miatt kellek?

És odavágja anélkül, hogy rámnézne: Jaa bocsi, már nem kellesz.

Ez annyira rosszul esik! Egy kis királynő aki a szolgájára rá se néz, csak pattintja. Már nem vagy a pasim leléphetsz.

Mind az 5 ilyen volt. Csalódtam a lányokban. 18 vagyok már, de 16 éves korom óta volt barátnőm. Mind velem egykorú. Mind csini, kedves aranyos jópofi csaj. Aztán ahogy összejöttünk bevágták mind az úrnő stílust. Lett mellettük egy pasi (16 évesen b*szki) onnantól csak dísznek kell. Aztán megismernek valaki mást.

Azt hiszik joguk van erre? Hogy csak úgy csereberéljenek szó nélkül? a legutóbbinál is kiderült, hogy fél éve voltunk együtt, de az első hét után átjárt d>gni máshoz, akivel össze is jött.

Tipikus mém: Dühös vagyok, emrt nem ír a pasim. De nem baj, írt a másik.

Mintha ez természetes lenne.

2020. dec. 9. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A 20. szám alatt egy beképzelt tinihercegnő válaszát olvashatjuk... Köszönöm a szemléltető hozzászólást.
2021. febr. 2. 17:49
 22/25 anonim ***** válasza:
😂😂 a 21 es valaszolo meg sajnos egyedul el anyukajaval es jelenleg is munkat keres. Ha mar ennyire ismerjuk egymast.
2021. febr. 2. 18:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi az, kislányok, ennyire betalált? Magatokra ismertetek? Gyenge visszavágás volt, de nyilván kisebb erőfeszítés kellett hozzá, mint magatokba nézni. Ennyit tudtok.
2021. febr. 2. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Ez de igaz baszki.

Ha meg ennyire pattogtok,hogy ez nem igaz,meg emígy-amúgy,akkor a hozzánk hasonlók nem lennének ilyen helyzetben.Ugattok ti egyenlőségről meg mittudomén..tessék itt van egyenlőség.

2021. ápr. 12. 18:35
 25/25 anonim válasza:

Hát az a baj, hogy nem épp a legjobb fajtákból válogatsz. Nekem pl tudod melyik pasik szúrják a szemem? Az olyanok, akik kinézetre döntik el, egy lány értelmes, megértő és hűséges. Attól, hogy valaki ducibb, vagy épp a feje nem olyan formás mint a pláza cicáknak, mert esetleg nem tűri magán a sminket, ami rögtön átváltoztatná egy hercegnővé, miért kell rögtön azt hinni, hogy ő már nem is jó fej? Mert hasonló helyzetbe kerültem már én is. Persze nem azt mondom, hogy most keress egy igénytelen lányt, (mert ebből is van pár) mivel a külső vonzalom is fontos, én azt mondom, legközelebb ne tipikusan a csinos lányokat keresd, mert ők túl nagyra tartják magukat, legközelebb próbálkozz olyanokkal, akiket nem vesz körül még 100 másik pontosan ugyanolyan "másolat", mint a kiszemelted, és nem öltözik olyan kirívó ruhákban, hogy épphogycsak takarja valami, mert az ilyen lányok vannak általában elszállva maguktól, és nem elég egy pasi (bár igazuk is van, addig tegyék míg kelendő fiatalok, de az a baj, egy részük felnőtten is ilyen lesz). Igazán akkor leszel boldog, ha a másik lelkébe szeretsz bele, nem pedig a kinézetébe. :) remélem tudtam segíteni.

17/l

2022. jan. 17. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!