Mit jelent az ha valaki köp eggyet?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat látom, fiúknál és lányoknál is egyaránt ezt a szokást. Ez mit jelenthet?
Láttam olyat is ahol, egy fiú egy lány elé köp, de fordítva is... Valaki mondja el nekem ennek az értelmét, mondjuk szerintem nem sok van...
2020. nov. 21. 15:45
1/16 anonim válasza:
Azt hogy épp dugni készülnek és kell egy kis plusz síkosítás.
2/16 anonim válasza:
Nekem egy régi haverom csinalt ilyet(amugy nem ilyen körökben mozgom hogy âltalànos lenne), amikor egy retkes c.asszony szájon csókolta a kb max 1 éves gyerekét ahogy a karjàban volt.
Annyit mondott csak a haverom "majdnem behànytam"
3/16 A kérdező kommentje:
Első 2, jót röhögtem😂 köszönöm... Ezek szerint akkor semmi jelentősége sincs?
2020. nov. 21. 16:01
4/16 anonim válasza:
De a legnagyobb undor a jelentése
6/16 A kérdező kommentje:
Egyébként 12-18 éves korosztályig láttam, ilyeneket... Ez szerintük vagány? Vagy mi? xd
2020. nov. 21. 16:05
8/16 A kérdező kommentje:
Tiah számában, is benne van hogy "amikor megláttok, kam egyből köptök".
Tehát nem igazán értem ezt az egészet...
2020. nov. 21. 16:10
9/16 anonim válasza:
Zavarja a felgyülemlett váladék.
10/16 A kérdező kommentje:
9. Nem hinném, ez már már szokás... Az én sulimba is ez volt, amíg online oktatás nem lett. Vagyis a lényeg, hogy vannak alkalmak pl: két fiú beszélget és az eggyik, random köp eggyet. Vagy csak sétál egy nagyobb csapat, és abból vagy 2-3 ember csak úgy köp eggyet.... Viszont én arra is gondoltam, ha egy lány a fiú elé köp vagy fordítva, az jelentheti azt hogy ő bejön neki?
2020. nov. 21. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!