Mit jelent az ha valaki köp eggyet?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat látom, fiúknál és lányoknál is egyaránt ezt a szokást. Ez mit jelenthet?
Láttam olyat is ahol, egy fiú egy lány elé köp, de fordítva is... Valaki mondja el nekem ennek az értelmét, mondjuk szerintem nem sok van...
2020. nov. 21. 15:45
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom a rossz fogalmazásom miatt, mostanában elég össze szedetlen vagyok :/
2020. nov. 21. 16:18
12/16 anonim válasza:
#10 hát ha köpéssel jelzi hogy tetszik nekik egy csaj,akkor maradjon egyedül.
13/16 A kérdező kommentje:
12. Ezzel mondjuk én is eggyet értek :/
2020. nov. 21. 16:21
14/16 anonim válasza:
Általában szakmunkástanulók szokták ezt csinálni, valóban a tizenéves korosztály. Azt hiszik, ettől marha kemények. Én felnyalatnám velük.
15/16 anonim válasza:
Ha valaki előtt a földre köp az ember, az valóban azt jelenti hogy undorítónak tartja az adott illetőt. Persze primitív kifejezés mód, de néha napján jó magam is használnám, mert tényleg vannak olyan emberek akikre nincsenek szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!