Sokan miért őrülnek bele (többek között én is),ha nem lehetnek egy bizonyos ideig egyedül?
Figyelt kérdés
Kizárt dolog,hogy másokkal lakjak egy szobában,a gondolattól is elszörnyedek. Ezért nem szabadna elítélni senkit,mert nem vagyunk egyformák és nagyon sokan vannak így ezzel. Mindenkinek kell a privát zóna.2020. dec. 7. 02:56
12/14 anonim válasza:
Mert nagy bennük az introvertáltság.
13/14 anonim válasza:
Mikor megkérdezték miért szeretek külön lenni, Én azt szoktam mondani, hogy csak a zsákmányállatok járnak együtt enni, inni.:-) Nincsen kényszerült társaság vágyam.
14/14 anonim válasza:
Én introvertált vagyok, kifejezetten leszív az emberek társasága, és ez után kell egy kis én idő, hogy feltöltődjek, ez normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!