Gonosz vagyok, ha remélem Pokolra kerülnek azok, akik valaha is ártottak nekem, beszóltak, keresztbe tettek nekem ? A szemüket kaparnám ki !
Figyelt kérdés
VESSZEN EL pénzem, házam, marhám, de az igazság az enyém legyen !!!2020. dec. 6. 19:39
21/29 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy nem vagy kedvelt ember.
Csak aztán nehogy Ammit felfalja a szívedet, amikor megmérettetsz Ozirisz előtt! Csak nehogy bezáruljanak előtted Valhalla és Fólkvangr kapui!
22/29 A kérdező kommentje:
21 : Bészéjjé már magyarul!
2020. dec. 6. 20:44
23/29 anonim válasza:
Helyesen úgy írják, hogy beszéljél. Ha már belekötünk mások helyesírásába, bár én magyarul írtam, arról nem tehetek, ha nem vagy művelt más népek kultúráját és hitvilágát illetően.
24/29 A kérdező kommentje:
21: Ammit, Ozirisz, Valhalla,,
Fólkvangr ???
Mit hablatyolsz??! Én ilyen hülyeségekben nem hiszek.
2020. dec. 6. 20:47
25/29 A kérdező kommentje:
Direkt írtam úgy ahogy.
2020. dec. 6. 20:47
26/29 anonim válasza:
Nem vagy gonosz, de nem is egészséges számodra, hogy ilyen sokáig foglalkozol a sérelmekkel. Csak felemésztenek. Én sem szoktam puszipajtás lenni azokkal, akik megbántottak, hanem érzelmileg eltávolodom tőlük.
27/29 anonim válasza:
Ők pedig a te "hülyeségedben" nem hisznek, így gyakorlatilag a semmit várod.
28/29 A kérdező kommentje:
Ok.
2020. dec. 6. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!