Megváltozok valaha?
Nyugi, rengeteg nő pont olyan, mint te. Nézz csak körül az itteni felnőtt kategóriában. Mintha tinik lennének.
Amúgy úgy változhatsz meg, hogy meg akarsz változni és gondolkodsz. Valószínűleg nem is akarsz megváltozni. Az emberek többsége szívesen lenne ilyen vagy olyan, de az égvilágon semmit sem tenne a dologért. Ez nem akarás.
Hát rám ez nem jellemző egyébként sem.. így nekem megmondom őszintén elég fura ez a viselkedés.
Kétségbeesettnek tűnsz. Olyan valakinek aki annyira vágyik arra hogy szeressék hogy még a női méltóságát is képes elfelejteni csak hogy végre valaki szeresse. Valószínűleg önbizalmad sincs a toppon. Gyerekkorban keresendő a válasz.
Amit javaslok az az hogy olvass könyveket erről, pszichológiai témájú könyveket. Az nagyon sokat segít. Rávilágít dolgokra és összefüggésekre.
Sajnos nem vonzó a férfiak számára ha valaki ennyire kitárulkozik főleg az elején mert érzik ők is a kétségbeesést illetve ijesztő is. A másik hogy a férfiakban azért benne van az ösztön hogy hódítsanak. Hogy meg kell szerezni azt a nőt, el kell érni hogy megbizzon bennük stb. És nekik ez kihívás ha tálcán dobod oda magad mind érzelmileg mind szexuális téren akkor megeshet hogy otthagynak hamar. Nyilván ez függ attól is hogy akinek ezt írtad azzal hogy állsz? Mennyi ideje ismered történtek e dolgok köztetek stb?
Bocsánat elírtam. *Nem kihívást akartam írni.
Egyébként meg ne szomorkodj mert sokan vannak így és lehet rajta változtatni. :)
27N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!