Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember előtti lámpalázon...

Sok ember előtti lámpalázon segíthet egy kevés alkohol?

Figyelt kérdés
Nem lerészegedés!

2020. dec. 4. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem segit ... ellenben elkezdesz benne hinni es ezt fogod alkalmazni minden feszultseg oldasara ... ebbol pedig mar hamar kialakul az alkoholizmus.
2020. dec. 4. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Én 5 pohár 15 fokos pálinka után is ugyanúgy utálok mindenkit/haza akarok menni/félek beszélni/stb, mint anélkül.
2020. dec. 4. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván segít, mert feloldja a gátlásokat, viszont én sem javaslom mivel tényleg rászokhatsz, illetve nem ad igazi önbizalmat.

Jobb lenne ha enélkül próbálnád legyőzni a lámpalázadat.

2020. dec. 4. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már egy sör is rengeteget segít. Alapvetően meg se merek szólalni, még egy rokonnal se könnyű mindig beszélgetnem. Egyetemen pedig a beavató bulin pár sör után hangosan és érthetően végigmondtam egy szöveget kb. 200 ember előtt. Ja és az tíz éve volt, onnantól rengeteget ittunk mégse szoktam rá. Átmenetei megoldásnak szerintem jó ha ismered a határaidat.
2020. dec. 4. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
15 fokos pálinka? Az még fröccsnek is karcsú! :-)) Vagy a hőmérsékletére céloztál?
2020. dec. 4. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy évi egyszer ellehet játszani ezt, (többször ne) sokaknak segít.
2020. dec. 4. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hát, nálam segített de nem sokat... végén azt vettem észre állandóan iszok, így abbahagytam inkább... Lány léttemre nem szép..
2020. dec. 4. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 4. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 0,33 sor segit a repulon, hogy leszarjam a turbulenciat. Igazan kis mennyiseg. Tehat esetleg. De nagyon keves. Es embere valogatja.
2020. dec. 4. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Bizony segít, bátrabb lesz az Ember tőle.
2020. dec. 6. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!