Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha én vagyok a...

Mit csináljak ha én vagyok a rossz a rohadék.?

Figyelt kérdés

Nem részletezem annyira a sztorit alkesz apa és neki behódoló "anya" utálom őket van egy testéverem

Hova menjek vele, ki akarnak dobni mert még mertem szólalni hogy nem normális ahogy élünk, és volt rendőrség is itt.

Csak a kis tesóm miatt nem ölöm meg magam mi a f@zt csináljak

2020. dec. 1. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Forro fejjel nem lehet jo döntéseket hozni.

Szisztematikusan ki kell épiteni egy tervet. Hidegfejjel. Segitséggel minden reszletet kidolgozva atbeszélve stb

2020. dec. 1. 23:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Jó lehet.

De te mit csinálnál? Őszintén? Hiába ide tudok írni nem bírod elkepzelni mibe élek

2020. dec. 1. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Menekülesi vagy megoldasi tervet készitenék akár hosszabb tavra is.

Pl kapcsolatok kiepitese akár csalàdi(tavoli rokonoknal pl megszàllni feléjük munkat vallalni majdan etc)tanulmanyi jövedelmi helyzet elöretervezese

Vannak olyan börtönös filmek is ahol vmi bosszut forralnak és amig benz kell lenni évekig mindent kidolgoznak. Ès szépen kivárjàk csak mig eljön az ö idejük.

Szépen modszeresen. A tesomban meg tartanám a lelket hogy megcsinàljuk. Csakazertis.

2020. dec. 1. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Amugy ezt nem értem hogy gyerekes nökben hogy nincs annyi anyai ösztön hogy megovja a gyermekeit ettöl. Akarmennyire elnyomott is egy nö, mindig van annyi ereje hogy a gyerekeit mentse.
2020. dec. 1. 23:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó válaszoló.

De vannak olyan emberek kik hozzá szólnak nem menekülnek se semmi.

Anyám miatt nő gyülölő lettem

2020. dec. 1. 23:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Minden féle lelki trauma keletkezett legbelül tesóm meg el se tudom képzelni :(
2020. dec. 1. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azert ne gyülöld :) valszeg abban nött fel hogy az apja is terrorizalta. Ilyenektöl csorbul a személyisèg.

Felnöve te ne banj majd igy a pàroddal..

2020. dec. 1. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az volt a baj hogy ha anyu velünk elmegy akkor a híd alá megyünk nem volt hová menni. 18 évesen feljelentettem apámat és kipateroltattam innen....

Bátyám lelépett és itthagyott anyámmal és a alkesz faterral...

Ha van kihez mennetek meneküljetek

2020. dec. 1. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, kiskorú vagy-e, ha igen, akkor fordulhatsz a megfelelő szervekhez. Sajnálom, de azzal kapcsolatban nem tudok neked semmi okosat mondani, hogy ahogy írod, ki akarnak dobni. Nem voltam ilyen helyzetben. Nincs olyan rokon, akit megkérhetsz, hogy ideiglenesen élhetsz-e nála? Tudom, hogy nem ez a kérdésed, de szeretélek megerősíteni. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ha tényleg változtatni akarsz, nagyon fontos szerintem, hogy ha kicsit összeszedted magad lelkileg, a jövődre kell koncentrálnod. Közhelyes bullshitnek hangozhat, de ha képzed magad, művelődsz, tényleg változhathatsz a jelenlegi helyzeteden és sokkal sokkal többre viheted annál amit ők elértek. Vagyis őket nagy valószínűséggel nem változtathatod meg, ne is ez legyen a célod, de hidd el, hogy magadat erősítheted, alakíthatod. Rengeteget tudsz változni. Képes vagy kilépni abból a mérgező és egészségtelen közegből, ahol teljesen érthető, ha traumatizálódtál, és kicsit, vagy nagyobb mértékben eldeformálódott a személyiséged. Ez nem végleges állapot. Nem kell véglegesen ilyennek maradnod, de sajnos nincs más választás mint hatalmas erőbefektetéssel kiküzdened magad ebből a helyzetből. Lehet hogy beletelik pár év, de hidd el, hogy meg lehet csinálni. Nem reális az a gondolat, amit most te hatalmasnak látsz a fejedben, hogy csak az öngyilkosság a kiút. Tényleg nagyon fontos, hogy fejleszd magad. Sajnos ezt csak te fogod tudni megtalálni, hogy mi tud megmozgatni, amivel előre is tudsz haladni az életben, lehet még beleteli pár év, és addig küszködés lesz, de hidd el, tényleg meg tud ez változni. Van olyan út, akár 5 év mulva, hogy hidd el végtelen nyugalommal tudodod majd azt mondani magadnak, hogy igen, ez tényleg megérte végig szenvedni, te megcsináltad, és tovább előre... A jelen pillanatban javaslom, hogy addig is beszélgess a testvéreddel, támogassátok egymást, találjátok ki, hogy hogy 'meneküljetek el' konkrétan amilyen hamar lehet, ahogy a lehetőségeitek adják. Addig talán érdemes nem is hergelni a családot, ha bánthatnak. Keress olyan valós közeget, ahol tudsz beszélni másokkal a problémáidról. Ingyenes önsegítő pszichológiai kör, bármi, Nem tudom milyen lehetőségeik vannak feléd, vagy akár az interneten. Sokat segít ha hallod, hogy nem vagy egyedül.
2020. dec. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!