Mit csináljak ha én vagyok a rossz a rohadék.?
Nem részletezem annyira a sztorit alkesz apa és neki behódoló "anya" utálom őket van egy testéverem
Hova menjek vele, ki akarnak dobni mert még mertem szólalni hogy nem normális ahogy élünk, és volt rendőrség is itt.
Csak a kis tesóm miatt nem ölöm meg magam mi a f@zt csináljak
Forro fejjel nem lehet jo döntéseket hozni.
Szisztematikusan ki kell épiteni egy tervet. Hidegfejjel. Segitséggel minden reszletet kidolgozva atbeszélve stb
Jó lehet.
De te mit csinálnál? Őszintén? Hiába ide tudok írni nem bírod elkepzelni mibe élek
Menekülesi vagy megoldasi tervet készitenék akár hosszabb tavra is.
Pl kapcsolatok kiepitese akár csalàdi(tavoli rokonoknal pl megszàllni feléjük munkat vallalni majdan etc)tanulmanyi jövedelmi helyzet elöretervezese
Vannak olyan börtönös filmek is ahol vmi bosszut forralnak és amig benz kell lenni évekig mindent kidolgoznak. Ès szépen kivárjàk csak mig eljön az ö idejük.
Szépen modszeresen. A tesomban meg tartanám a lelket hogy megcsinàljuk. Csakazertis.
Igazad van utolsó válaszoló.
De vannak olyan emberek kik hozzá szólnak nem menekülnek se semmi.
Anyám miatt nő gyülölő lettem
Azert ne gyülöld :) valszeg abban nött fel hogy az apja is terrorizalta. Ilyenektöl csorbul a személyisèg.
Felnöve te ne banj majd igy a pàroddal..
Nálunk az volt a baj hogy ha anyu velünk elmegy akkor a híd alá megyünk nem volt hová menni. 18 évesen feljelentettem apámat és kipateroltattam innen....
Bátyám lelépett és itthagyott anyámmal és a alkesz faterral...
Ha van kihez mennetek meneküljetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!