Mit csináljak, ha anyám azért haragszik, mert rossz a fülem?
El volt törve az egyik fülemben egy porc, és azóta sokkal érzékenyebb, kevésbé is hallok vele, néha fáj, repülőn a le-, és felszállás pedig borzasztó. De nem tudok vele mit csinálni, együtt kell élnem vele.
Ő tudja ezt, mégis halkan beszél, és ha nem hallom, ki van akadva, és rámkiabál, hogy "süket vagy!?". Pedig nem arra kérem, hogy kiabáljon, mert annyira szerencsére nem rossz a helyzet, csak ne beszéljen az átlagtól halkabban. Meg nem tudom, miért kell kiakadni, ha nem hallom, amit mond, amikor nagyon jól tudja, hogy miért nem hallom... Komolyan, ez olyan mintha én meg azért veszekednék vele, mert szemüveges... Mit mondjak neki, hogy megértse, hogy nem tudok vele mit kezdeni, és ha leb..sz érte, se lesz jobb, és különben is, szerintem engem jobban zavar, mint őt?
Van ennek egy olyan pszicjologiâja, hogy nem bir megbirkozni azzal a tudattal, illetve azt elfogadni hogy beteg a gyermeke. Igazábol a világra haragszik, nem lehet ezt megitélni hogy a betegnek es az anyai szivnek nehezebb e.
Az anyák is emberek, "összeroppannak" ök is.
Dettó ugyanez volt velem is. Soha nem hallottam túl jól, anyám rengeteget ordított velem emiatt.
Mióta elköltöztem és kevesebbet beszélünk, azóta sokkal jobb, békésebb az életem.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!