Hogyan legyek kevésbé "kiéheztetett nézetű"?
Egyrészt szerintem ez az ő fejükben létező elvárás. Az a koncepciójuk, hogy te - mivel sosincs csajod - bizonyára nonstop k.nos vagy. És a hiúságukat legyezgeti, ha a jeleit tapasztalják annak, ha te kívánatosnak tartod őket , továbbá okosnak is hiszik magukat, hisz "ugye megmondtam".
Ha nem gerjednél rájuk, szerintem azzal jönnének, hogy meleg vagy.
Ha zavarnak a "jelek", egy célzott mosdólátogatást iktatnék be a helyedben, de NE felejtsd el magadra zárni az ajtót.
Esetleg vissza is szólhatsz, hogy hallottad, miről beszélnek, és szerintük mi lenne a normális reakció egészséges hetero fiatalemberként, ha már szándékosan heccelnek az ölelgetéssel, tapogatással...
#2 Szóltam nekik, hogy "Hogy mivan!?" aztán elkussoltak, nem reagáltak semmit.
A mosdós megoldás, hááát. Picit ciki.
Nem szándékos szerintem, tényleg az alkohol hozza ki belőlük.
Véletlenül senki nem csinál ilyet. Az alkohol nem új viselkedésmintázatot épít FEL, hanem gátlásokat épít LE.
Gondolom, érted a különbséget.
Szintén nem kevés alkoholt fogyasztottam fiatalon és nő vagyok. Soha de soha nem csináltam ezt "véletlenül" senkivel, amit ők veled.
Azóta pszichológiával és addikciókkal is foglalkoztam, hidd el, tudom miről beszélek. Semmi szükség rá, hogy felmentsd őket.
Tapintatlan szadista szajhak.
Nyulj magadhoz, baratom, de lelkifurdalas nelkul.
Az elet kihivasai veszelyesek Eva lanyaival mindenutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!