Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretem a "barátnőimet"...

Nem szeretem a "barátnőimet" mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve, és borzalmas lelkifurdalásom van. Van 3 barátnőm. 25 éves vagyok, ők idősebbek, én vagyok a legkisebb. Eleinte jól elvoltam velük, szerettem velük lenni. Viszont ahogy egyre jobban megismertem őket, egyre inkább nem kedvelem őket. Konkrétan ami zavar , az az állandó "mikor mész férjhez? " kérdés. Meg persze a körítés, hogy "nem normális ,hogy egyedül vagy" , "társas lények vagyunk", illetve egyszer majdnem leszerveztek egy randit is nekem. Nem érzem azt, hogy jót akarnának ezáltal. Borzalmasan idegesít. Nyilván ha olyan fiú jönne az életembe akit szeretek, lenne valakim, de sajnos ez még nem jött el. Engem ez egyáltalán nem szomorít el, jól elvagyok egyedül, és teljes az életem. Dolgozom, van sok dolog az életmben ami színessé teszi azt. Antiszociális vagyok, de igyekszem. Mindig ott vagyok, ha segítség kell a másiknak. Viszont nem szeretem, ha folyamatosan hívogatnak telefonon minden ostobaságért, mert nem szeretek telefonon beszélni, idegessé válok tőle. Én úgy gondolom, mindenkinek vannak "hülyeségei", de most már unom, hogy én el tudom fogadni a másikét, engem meg folyton szivatnak.

Nem sajnáltatni akarom magam. Őszinte válaszokat várok. Csúnya dolog, hogy nem reagálok a hívásaikra ? Úgy gondolom nekik is rosszabbul esne, ha csak a képükbe vágnám, hogy hagyjatok már békén...

2020. dec. 3. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem beszélj velük. Tudom, hogy nehéz, de csak marni fogod magad miatta. A barát attól barát, hogy elfogad olyannak amilyen vagy. Ha hülyeséget akarsz tenni, akkor szól, de akkor is melletted van, ha bajban vagy. Ezek nem barátnők, csak haverok, ráadásul ha nem lennél csak azért hiányoznál nekik, mert nincs kit piszkálni, meg kibeszélni, meg nincs kin szórakozni. Szóval szépen lassan építsd le őket, ha a szép szóból nem értenek, akkor ne vedd fel egyből a telefont, és ha program van, akkor se érj rá. Ne mard ezen magad.
2020. dec. 3. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Bizony jól írta az előző... Te vagy az udvari bolondjuk. Mondjuk ezen nincs mit megbeszélni aki ilyen szintén van úgyis tagadni fog, meg tamadni
2020. dec. 3. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Nana! Nem föltétlenül kígyófészek több nő barátsága. Arra meg végképp ne futtassuk ki a történetet, hogy a pasik mekkora igazmondó, szentéletű emberek, mert nem azok, ugyanannyi köztük a pletykás, pitiáner szarkavaró stb.

Kérdező, te meg kérlek ne drámázd túl a helyzetet. Ez már túlmutat a baráti piszkálódáson, mert szóltál többször, hogy zavar a viselkedésük, ők meg tettek rá magasról. Van ilyen. Innentől kezdve az ő veszteségük.

Nem kell mindenkivel konfrontálódni, meg jól megmondani nekik, le lehet építeni őket úgy, hogy ne tűnjön fel nekik.

2020. dec. 4. 07:35
 14/17 A kérdező kommentje:
És hogyan ? Tudnál tippeket a leépítéshez ?
2020. dec. 4. 08:01
 15/17 anonim ***** válasza:
"bocs nem érek rá"
2020. dec. 4. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, szépen lassan lekoptatod (mert látom nem hajlasz a drasztikus módszerre, a letiltásra), nem válaszolsz stb.
2020. dec. 4. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Milyen a lassú lekoptatas?!hogy kell csinálni?? :D

Mert ha hirtelen le tiltja őket az életéből annál jobban fognak tapadni hova tűnt. Tapasztalat

2020. dec. 6. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!