Hogyan békítsem ki a barátnőimet?
Te jó ég! De jó, hogy rég elmúltam már 12...
Csak megjegyezném, nem vagytok 3-an barátnők.
Hát amelyik nyit feléd, amelyik értékel téged úgy, ahogy vagy, azzal barátkozzál, ozt másokkal nem kell.
"mert x utál engem azért mert y-al barátkozom." Hát de te akkor miért akarnál x-szel barátkozni?
És ha ők nem komálják egymást, de tegyük fel, téged mindketten igen, akkor járkáljál el külön-külön mindkettőjükkel, nem kell, hogy hárman együtt legyetek, de aki nem fogad el téged, nem fogadja el, hogy szereted a másikat, lehet, hogy kényszeríteni is akar, hogy válassz közülük, és birtokolni téged, azzal ne lógjál, ne legyél, mert az nem szeret téged. Ha nem fogadja el , hogy te azt a másik valakit is szereted. Akkor nem azt kellett volna mondania, hogy nem barátkozik veled sem, hanem azt, hogy ő a harmadikkal nem áll szóba, tehát amikor mind a ketten ott vagytok, akkor ő távol marad, mert azt a másik személyt nem bírja. Azt hiszem, most lehet, hogy véletlenül két némileg egymásnak ellentmondó gondolatmenetet is levezettem, szóval bocsi, ha összezavartalak, de asszem, a lényeg ezekből a megvilágításokból leszűrhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!