Gáz az ha a barátnőimet nem engedik el a szüleik hozzám aludni?
3# értelmezd már a kérdést.
16-17 évesen igen szerintem elég furcsa, hogy nem engedik a barátnőid szülei, hogy ott aludjanak. Azthittem 12-13 évesek vagytok úgy még érthető lenne, de így.
Lehet van oka, hogy nem bíznak bennük vagy tudják, hogy "rosszak" vagytok. Stb stb...
Én 16-17 évesen már engedélyt sem kértem semmire, mert voltunk olyan kapcsolatban a szüleimmel, hogy mondtam megyek ide vagy oda ők mondták rendben vigyázzak stb stb. Bíztak bennem tudták nem csinálok hü lyeséget. Lehet a barnátnőid szülei nem így vannak velük ami elég szomorú hisz 16-17 évesen ez elég gáz.
"Olyan idős vagy mint anyám!"
Pacsi. XD
Ez mekkora.
Engem csak akkor nem engedtek el valahová, amikor egy olyan barátnőmhöz akartam menni, akinek elég.. kétes.. apja volt. Nem vádaskodni, vagy gyanúsítgatni akarok, de nincs véletlenül egy férfi hozzátartozód (nagytestvér/apa/nevelőapa) akinek a közelébe talán nem akarják a szülők engedni a gyerekeiket?
Mert csak erre tudok gondolni...
"Olyan idős vagy mint anyám!"
Most mit akarsz ezzel? Ő is jönne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!