Titeket érdekel, hogy a párotoknak hány partnere volt
előttetek?
Figyelt kérdés
Alapjáraton túl sok közünk nincs ahhoz, hogy elöttünk mit, hogyan, kivel intézett a partnerünk, de mégis úgy vettem észre, hogy sok ember rosszul érzi magát ha a barátjának, barátnőjének stb. több partnere volt, mint pl neki saját magának. Ti hogyan viszonyultok ehhez? Szoktatok attól tartani, hogy egy bizonyos konkrét partner után, vagy egy bizonyos számú partner után már nem lesztek elég jók? Ki hogyan kezeli az ilyen dolgokat?
Érdekel,nem igaz,hogy a qvából lesz a legjobb feleség. Azért nem tetszik az ötlet,hogy már ismeri fél Pest,hogy hogy néz ki ruha nélkül...
2020. dec. 3. 02:45
13/18 anonim válasza:
Általában a valódi probléma az szokott lenni, hogy mi célból vagy mi okból volt több rövid kapcsolat. Ez is csak akkor kerül elő, ha hosszú távon terveznél. Nyilván kideríthető, mi lehet a bibi, meg el lehet kezdeni megértetni akárkivel, hogy az önbecsülés ott indul, hogy mire mondasz nemet, csak akkor te mire mondtál nemet?
2020. dec. 3. 06:31
14/18 anonim válasza:
Engem inkább a minőségük érdekel. Ha csak kettő volt, de egyéjszakás, az jobban zavar, mint ha volt öt, de mindegyik több éves, tartalmas kapcsolat.
2020. dec. 7. 13:00
15/18 anonim válasza:
Engem alapvetően nem érdekel, senki sem szent (én sem).
Eddig egyetlen egyszer érdekelt, de ott 100 fölött volt ez a szám. Ennek azért erős része volt benne, hogy úgy döntöttem, nem folytatom azt a történetet (bár voltak más okai is).
23F
2020. dec. 8. 06:14
16/18 anonim válasza:
Nem érdekel, de ha egy ismerősömmel is volt arról tudni szeretnék.
Alapjáraton úgy gondolkodok ahogy 6-os. Férjemnek megszámlálhatatlan egyéjszakás kalandja volt, akiket komolyan vett olyan nagyon kevés, első vagyok akivel együtt él. Semmivel se lenne jobb ha előttem már vagy 5 nővel együtt élt volna, plusz 5 másik komoly együttjárás. Elgondolktam volna azon hogy valyon mi a baj vele hogy ennyire nem lehet mellette megmaradni, és miért van minden évben más komoly kapcsolata?
Fordítva ez nem igaz. Neki fontos volt hogy ne a huszadik legyen akivel lefeküdtem úgy egyáltalán.
2020. dec. 8. 13:33
17/18 anonim válasza:
Bírom az ilyet, mint előző, a pasi több nunit látott, mint egy nőgyógyász, de akit komoly kapcsolatra választ, az csak jókislány lehet. Miért álltok le ilyen kettős mércés palikkal?
2020. dec. 8. 13:53
18/18 anonim válasza:
Mert van még száz dolog ami miatt egy kapcsolat tönkremehet. Én nem ezt látom problémának. Azt viszont igen ha valaki iszik, rosszindulatú, betegesen féltékeny, kapzsi stb. Szerencsére ő nem ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!